Superpsicholove kérdése:
A péntek 13 filmet ma megnéztem (nagyon para film csak ajánlani tudom ) de sajnos a végén nem értettem hogy most akkor mi van?
Figyelt kérdés
A 2009 es péntek 13ban az utolsó jelenetnél a film végén amikor a csávó meg a csaj ledobja a vízbe a stégről az Elvileg "halott" Jasont, és hirtelen lerántja pár pillanat alatt a csajt a vízbe (itt vége lett) de akkor Jason él? A csaj meg a pasi meg meghal2015. aug. 15. 23:35
1/5 anonim válasza:
Heló!
Jason sosem hal meg igazán a filmjeiben.
Egyébként ez a "rém-make" sem ér a közelébe az eredetinek.
2/5 anonim válasza:
Igen, ez eléggé alap a horrorfilmeknél. A gyilkos mindig feltámad.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.és melyik a legjobb része mert ez az első rohadtul tetszett.de nem tudtam melyik részével kezdjem mert a legrégibb kiadású volt a 8.része és nem értettem hogy akkor most meikkel kell kezdeni ezért kezdtem azzá mert ehez nem volt kiírva hogy hanyadik csak az hogy péntek 13
2015. aug. 16. 00:31
4/5 anonim válasza:
Nézheted sorrendben is, szóval elkészülésük szerint.
Szerintem az első három a legjobb. De igazából...mindegyikben ugyanaz történik. :D
5/5 anonim válasza:
Heló!
Az első a legjobb. A második átlagos. A harmadik nagyon rossz. A négy majdhogynem mindennek a legalja, borzalom.
A többi szót sem érdemel.
A Freddy vs. Jason vicces, ironikus és brutális akart lenni, helyette egy tré förmedvény lett.
Péntek 13, Halloween és Freddy is megkapta a süzkséges borzalmas folytatásokat és gyenge remakeeket. Szomorú sors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!