Szerintem jó, második anime amit végig láttam. A vége nem tetszik, L és Light sajnos meghal. De! L-nek miért olyan tág a pupillája mindig? És miért készült yaoi ebből az animéből?
2015. aug. 15. 10:50
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó anime, a vége szerintem így drámai és máshogy nagyon gyerekes lett volna, de én is sajnálom Lt. Azért tág, mert. Erre nincs ésszerű válasz, így lett megrajzolva, hogy kicsit különlegsebb, furcsább legyen. Yaoi azért készült, mert L és Light elég jól shipelhető, még ha nekem nem is tetszik, de könnyen ki lehet venni az animéből ilyen szálat, főleg a lábtörlős maszirózós rész volt nagyon erre utaló annak aki ezt akarta látni.
2015. aug. 15. 10:57
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a lábtörlős rész nagyon cuki volt:) és bár utálom a melegeket de a yaoi is tetszik, pedig hetero lány vagyok. de csak ők ketten cukik, több yaoit nem nézek.
2015. aug. 15. 11:02
3/10 anonim válasza:
Az kicsit ellentmondásos, nem?:D Nekem nincs bajom a melegekkel, de nem nézek yaoit, ha nem muszáj:D
2015. aug. 15. 11:26
4/10 anonim válasza:
Én ezt az egyetlen animét néztem végig, körülbelül 3-4 nap alatt, totálisan rákattantam, szerintem zseniális, mással azóta nem is próbálkoztam. L halálát majdnem megkönnyeztem, legjobb karakter volt, bár Near egész jól vitte tovább. De teljesen azért sosem pótolható :D
2015. aug. 15. 17:40
5/10 anonim válasza:
Az első fele nagyon jó lett míg nem jön képbe az új jó hasonmás (N)...
2015. aug. 16. 10:10
6/10 Teto-chan válasza:
Én kifejezetten kedveltem Near-t. Talán azért, mert én imádtam L-t és amikor meghalt én nagyon kikészültem, de Near megjelenése olyan volt, mintha L- kaptam volna vissza gyerekként.
2015. aug. 18. 19:21
7/10 anonim válasza:
Nekem a vége egy picit elkapkodottnak, összecsapottnak, mégis elnyújtottnak tűnik.
Nem azt mondom hogy rossz, mert távolról sem az, de mielőtt L meghalt, több trükk, több körmönfontság vette körül az egészet. Bár L halála után is voltak ilyenek, de jóval kevesebb és azok sem ennyire hatásosak.
2015. aug. 21. 13:33
8/10 Molli11 válasza:
A kedvenc animém azok közül amiket eddig láttam. Szeretem a karaktereket, és a történet is rendkívül összetett és fordulatos.
Azért van L-nek ilyen szeme, mert az alkotó szándékosan ilyennek készítette el, tehát, hogy a szemében nincs fény, egyszerűen fekete, de ez csak azt a célt szolgálja, hogy ne tudjunk semmit leolvasni az arcáról, ettől titokzatosabbá válik. A táskáktól a szeme alatt viszont áthatóbb a tekintete.
a yaoi-hoz nem tudok mit szólni :) inkább kihagyom
2015. aug. 30. 10:53
9/10 anonim válasza:
Csak L pupillájárol annyit, hogy ha kicsit életszerűen nézzük a karaktert, L tömérdek kv.-t megiszik, ami nem kicsit pörgeti fel a szervezetéz, ennek köszönhető a tág, pupilla, a folytonos éjszakázások, és ebből adódóan jön ide L "pandaszeme".
Ez persze csak a valódi élettel való összehasonlítás.
Az igazi ok, egyszerűen csak az, hogy így lett megálmodva a karakter.
2016. jan. 7. 16:11
10/10 anonim válasza:
Egyébként az anime tele van bibliai utalással, a lábtörlős rész is az, amikor Jézus megmossa a tanítványainak a lábát:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!