Animések! Death note kérdés?
Valószínűleg direkt nem adtak rá egyértelmű választ, a nézőre van bízva. Lehetőségek:
1. semmi, megszűnik létezni (én erre szavaznék)
2. halálisten lesz (amúgy ezt nem hiszem, bár Ryuk egyszer elejt egy megjegyzést Light-nak: "Te már most halálisten vagy", bár ezt valószínűleg csak a füldi szerepére célozva mondja)
Látom nem csak engem foglalkoztat ez a kérdés. :P Egyszer körülbelül egy órán keresztül vitáztunk rajta az egyik ismerősömmel. Három lehetőséget tudtunk végül kihozni:
1.: Halálisten lesz az illetőből a halála után.
2.: Nem kerül sem a pokolba, sem a mennybe--> lebeg a semmiben/itt a földön, mint egy szellem.
3.: Megszűnik létezni.
Szerintem nem lesz halálisten. Legvalószínűbb hogy megszűnik létezni. Még azt sem hiszem hogy örökre lebeg a semmibe. ÖRÖKRE. Az emberi agy fel sem tudja fogni hogy mit jelent az hogy örökre. Az sok idő.
Szerintem megszűnik létezni.
5. vagyok
Még egyszer újra néztem az animet , s mikor Light megkérdezte Ryuk-ot hogy akkor hova kerül akkor Ryuk csak annyit válaszolt: "Majd meglátod" . Szóval ha megszűnik létezni, akkor nem tud meglátni semmit, mert nem létezik már. Ha logikusan gondolkodunk. Szóval ki lehet zárni azt hogy megszűnik létezni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!