A Keresztapa II-ben és III-ban Michael testőrei, akiket lelőttek, miután meggyilkolták, akit kellett, tudták, hogy öngyilkos küldetésre mennek?
A II-ben Rocco megölte Hyman Roth-ot. Már a tervezgetésnél felmerült, hogy csaknem lehetetlen a küldetés, de Michael elküldte. Ahogy várható volt, lelőtték, hiszen a célpont FBI-osokkal volt körülvéve. Ugyanez a III-ban Calóval, Mike akkori testőrével. Michael elküldte, hogy megölje Don Lucchesi-t, de sejthető volt, hogy egy ilyen küldetésről nem térhet vissza élve. Ilyenkor ők ezt vállalják? Vagy nincs választásuk?
(Esetleg valaki, aki olvasta a könyvet, tud erre biztos választ?)
Nem akarok tájékozatlannak tűnni, de a második és haramdik rész szerintem könyvben nem íródott meg. Azt tudom, hogy a másodiknak a visszatekintéses része az első könyvben van leírva.
Ezek jó kérdések. Szerintem ezek a bérgyilkosok részben engedelmességből tették meg a dolgot, részben pedig ígéretet kaphattak, hogy a családjukra oda fognak figyelni, nem fognak szűkölködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!