Hallottátok, hogy 12 ember öngyilkos lett Michael Jackson miatt?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha nem lennének céljaim én is kinyírtam volna magam, de szerencsére van valami, ami éltet, Jacko meg a példaképem...:) Szerintetek hulyeség volt ez miatt meghalni nekik? Én megértem oket!! :(2009. júl. 3. 22:56
1/27 anonim válasza:
1 életem van amit nem dobnák el senkiért...
Attól még,hogy Michael Jackson meghalt nem muszáj nekem is :P Sajnos ez volt a sorsa és kész.
2/27 anonim válasza:
nem értem meg őket. ezek elvakult fanatikusok...én is szerettem a zenéjét, de nekem nem ér véget az életem attól, hogy neki végetért.
3/27 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk én is azthittem, hogy véget ér az életem miatta, még most is nagyon szomorú vagyok :( De a céljaimat mindenképpen el kell érnem...
2009. júl. 3. 23:05
4/27 anonim válasza:
Az egyik létező legnagyobb marhaság egy ilyen miatt öngyilkos lenni.
5/27 anonim válasza:
Komolyan? Huhh, azért ez durva... mármint hogy valaki kinyírja magát olyan miatt akit még csak nem is ismert igazán. Nem értem őket.
6/27 anonim válasza:
Szerintem már több is..
Amikor meghallottam, hogy MJ meghalt rögötön arra a nemtomhány emberre gondoltam akik szintén meg fognak... :S
Gondolj bele ha Zámbó Jimmy miatt nemtomhányan megölték magukat akkor MJ miatt hányan fogják???
7/27 anonim válasza:
elvakult fanatikusok,nem csinálnék ilyet,főleg nem médisztárokért
9/27 A kérdező kommentje:
Michael Jackson nem médiasztár volt!!!!!!!!
Amúgy má lassan én is gondolkozok rajta.. ha továbbra is nagyon fog hiányozni akkor kinyírom magam.
Habár a napokban egy este volt nálam és megvigasztalt, valamit meg is értettem, de én még akkor sem tudom felfogni.. olyan érdekes volt hogy találkozhattam végre vele..
2009. júl. 4. 15:54
10/27 anonim válasza:
és hogy találkozátl vele? hogy lehet egy halottal találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!