Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan filmet ami...

Tudtok olyan filmet ami hosszú és szar?

Figyelt kérdés
köszi
2015. aug. 12. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Sátántangó vagy bármelyik Tarr Béla film vagy a Gery c. film. bár az nem hosszú, 1,5 óra de xar.
2015. aug. 12. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
A tengeralattjáró,unalmas hosszú szar volt számomra.
2015. aug. 13. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Ködben (2012) 130 perc

2001 Űrodüsszeia, 139 perc (sorry a fanoktól, de nekem az)

2015. aug. 13. 10:06
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor fuck off, a tengeralatjáró jó, az Űrdisszeia az egyik kedvencem :DD
2015. aug. 13. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

:-) :-) :-)

hát igen, ízlések és pofonok ....

Anno boldogult gimnazista koromban kellett kötelezően moziba mennünk szovjet filmeket nézni. Na azok voltak csak halálosan unalmasak. Még csak a címüket sem tudom, mert ahogy szerét tudtuk ejteni - kb. 20-30 perc múlva elszivárogtunk a moziból.

Az egyikből csak az maradt meg, hogy fekete-fehér és egy rendezőpályaudvaron tologattak szerelvényeket nagy pöfögős fekete mozdonyokkal. Mindenhol köd, meg füst és gőz, meg nagy trutyis pocsolyák. Még csak embereket sem mutattak, nemhogy párbeszéd, legalább negyed órán keresztül. (ha nem több)

2015. aug. 13. 12:35
 6/8 A kérdező kommentje:

A Stalker ilyen kicsit, az filmben tényleg monoton néhol illetve nem olyan nagy szám, az könyvben jó.

Én amúgy nem szavaztam le senkit.

2015. aug. 13. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Az Aura című argentin film. 138 perc, lassú cselekmény, nehezen követhető, a vége sem tiszta.

[link]

2015. aug. 13. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz, bár nem tűnik rossznak.
2015. aug. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!