Mi a véleményetek az Adsz vagy kapsz című horror-vígjáték filmről? Éjjel szeretnénk a haverokkal jó horror filmet nézni. Aki látta mi a véleménye róla?
Ha már horror-vígjátékról beszélünk,a legjobban a Horrorra akadva sorozatot ajánlom. :D :D :D
Na de ami nálam az első helyen van ebben a kategóriában,Haláli hullák hajnala.
Az Adsz vagy kapsz nem egyértelműen horrorvígjáték. Könnyed horror, de nekem nem rémlik, hogy humoros lett volna. Ettől rosszat álmodni nem fogtok, viszont egy kifejezetten jó horror, ami inkább a '80-as, '90-es évek kaszabolós horrorjainak hagyományait követi.
Ha horror vígjátékot akartok, akkor szerintem ezek közül válasszatok:
Haláli hullák hajnala
Hullajó
A leszbikus vámpírok gyilkosai
Trancsírák
Vérbordély
Vigyázzat, vérfarkas
Huan, a zombivadász
Bűbáj és kéjelgés (boszorkány)
Az élőhalottak visszatérnek
What we do in the Shadow (nem tudom minek fordították a címet. Mondjuk ezt akkor ajánlom, ha otthon vagytok a vámpír mítoszokban, és amúgy agyilag fáradtak vagytok. :))
Alkonyattól pirkadatig
Megashark vs. Crocosaurus (ez mondjuk tényleg az olyan sz*r, hogy már jó kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!