Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok filmeket ajánlani?...

Tudnátok filmeket ajánlani? Minden jöhet, csak horror ne legyen!

Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat. A vígjátékokat nagyon szeretem. ;)

2015. aug. 8. 21:44
1 2
 1/14 anonim válasza:

Tucatjával olcsóbb,

Rendőrakadémia,

Szabadnapos baba,

Neveletlen hercegnő stb

Nagy hirtelen Ennyi jutott eszembe. Ezek nálam a toplista élén.

2015. aug. 8. 21:56
 2/14 A kérdező kommentje:
köszi! :D
2015. aug. 8. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:

vígjáték: gyalog galopp, brian élete, top secret, airplane, macskajajj, dutyi dili, pofa be!, jöttünk láttunk visszamennénk, rendőrakadémia(1-3), hóbortos hétvége, éretlenek, trópusi vihar, fogd a pénzt és fuss, picasso kalandjai, újfiú, rrrrr, űrgolyhók(csakis star wars ismerettel!)

komolyabb, elgondolkodtató: életrevalók(vicces is), requiem for a dream, amelie csodálatos élete, könyvtolvaj, district 9, rain man, forest gump, kutyszorítóban, gyűrűk ura, star wars, galaxis utikalauz stopposoknak (vicces is) liza a rókatündér (ez is) ötödik elem(ez is)

2015. aug. 8. 22:00
 4/14 A kérdező kommentje:
De jó!! A komolyabb filmek közül mindet láttam és kivétel nélkül tetszettek. A másik kategóriából viszont még egyet-kettőt nem láttam. Kösziiii!!
2015. aug. 8. 22:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekel hogy mit nem, szóval ha esetleg van ennyi időd, hogy leírod megköszönném:D Amúgy szívesen, ha még tetszenek is akkor még jobb:D
2015. aug. 8. 22:12
 6/14 anonim válasza:
Fűrész 4
2015. aug. 8. 22:13
 7/14 A kérdező kommentje:

gyalog galopp, brian élete, top secret újfiú, rrrrr, -> Ezeket a filmeket nem láttam még

airplane: Láttam és nagyon tetszett. Leslie Nielsen top 5 színészben benne van ( számomra top 5)

macskajajj : jujj,10x kb... <3

dutyi dili: Nem nagyon jött be, de 10/6

pofa be: Imádom, még most is. Először francia órán láttam!! <3

jöttünk láttunk visszamennénk: Ezt a filmet is nagyon szeretem, mert Jean Reno az egyik kedvencem, sőt az összes filmjét ismerem és majdnem mindet szeretem

rendőrakadémia(1-3): Nem jött be :///

hóbortos hétvége: 10/10 <3

éretlenek, fogd a pénzt és fuss,: ez a kettő nem nagyon tetszik :/

trópusi vihar: robert downey jr <333 ( de csak miatta ;) )

picasso kalandjai: Nagyon tetszett. Ezt ekőszőr művtöri órán néztük meg és másra számítottam. Szerintem nem is néztem volna meg máskor...

űrgolyhók: Nem annyira jött be, mint amennyire szerettem volna. 10/6

életrevalók: Imádtam. Nagyon elgondolkodtató. A kedvenc részem az, amikor Driss zenéket mutogat Philippe-nek

és utána elkezdtáncolni :DD

requiem for a dream: nagyon megrázó volt számomra és még pár óra után is a hideg futkosott a hátamon ha erre a filmre gondoltam, 10/1000*

amelie csodálatos élete: Nem tetszettek a színészek, de a történet nem volt rossz.

könyvtolvaj, district 9, : szeretem a háborús filmeket és a sci-fi-t is

rain man: Nagyon imádom 10/100 szép a története és a szímészi alakítások is káprázatosan jók voltak, főleg Dustin Hoffman nyűgözött le.

forest gump: Fuss Forest, fuss... Örök kedvenc ez is! <3

kutyszorítóban: Ezt a filmet gyűlölöm. Bocsi, de nem...

gyűrűk ura, star wars,: Örök klasszikusok!!! 10/10*

galaxis utikalauz stopposoknak: Könyv 100x jobb, de a film se kutya!! 10/8,5

liza a rókatündér : Magyar film és nagyon szuper!!!

ötödik elem: Bruce Willis miatt néztem meg és nem csalódtam benne.

Hát... Kb. ennyi. Ódákat is tudnék zengeni egyes filmekről, de nagyon hosszú lett volna így egy kommentben leírni. Ha leírod, hogy melyik filmről/filmekről írjak véleményt ( ha érdekel) akkor szívesen írok.

U.i.: Bocsi a sok helyesírási hibáért!! :D

2015. aug. 8. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
A monty python klasszikusokat most rögtön pótold be!:D Persze lehet hogy nem fog tetszeni a humor, de nekem nagy kedvencem, mindkettőt rengetegszer láttam:D A listáddal egyetértek, kivéve természetesen azokkal amik neked nem tetszettek, de hát ízlések és pofonok:D Nekem az éretlenek is nagy kedvencem:D Az újfiút pedig most nézem újra, mert már rég láttam és így hogy írtam neked kedvet kaptam:D A színészi játék nagyon jó:D Ja meg eszembe jutott még a hülyék paradicsoma, ha esetleg nem láttad azt is pótold, elgondolkodtató és vicces is:D És köszönöm a választ:)
2015. aug. 8. 23:18
 9/14 anonim ***** válasza:
ja még annyi, hogy ha az airplane nem csak Leslie Nielsen miatt tetszett (nekem is nagy kedvenc:D), akkor a top secret ugyanattól az alkotóktól van:D És borzalmasan sokszor láttam és zseniális:D
2015. aug. 8. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:

A jade skorpió átka

8 nap 7 éjszaka

2015. aug. 9. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!