Tudnátok filmeket ajánlani? Minden jöhet, csak horror ne legyen!
Tucatjával olcsóbb,
Rendőrakadémia,
Szabadnapos baba,
Neveletlen hercegnő stb
Nagy hirtelen Ennyi jutott eszembe. Ezek nálam a toplista élén.
vígjáték: gyalog galopp, brian élete, top secret, airplane, macskajajj, dutyi dili, pofa be!, jöttünk láttunk visszamennénk, rendőrakadémia(1-3), hóbortos hétvége, éretlenek, trópusi vihar, fogd a pénzt és fuss, picasso kalandjai, újfiú, rrrrr, űrgolyhók(csakis star wars ismerettel!)
komolyabb, elgondolkodtató: életrevalók(vicces is), requiem for a dream, amelie csodálatos élete, könyvtolvaj, district 9, rain man, forest gump, kutyszorítóban, gyűrűk ura, star wars, galaxis utikalauz stopposoknak (vicces is) liza a rókatündér (ez is) ötödik elem(ez is)
gyalog galopp, brian élete, top secret újfiú, rrrrr, -> Ezeket a filmeket nem láttam még
airplane: Láttam és nagyon tetszett. Leslie Nielsen top 5 színészben benne van ( számomra top 5)
macskajajj : jujj,10x kb... <3
dutyi dili: Nem nagyon jött be, de 10/6
pofa be: Imádom, még most is. Először francia órán láttam!! <3
jöttünk láttunk visszamennénk: Ezt a filmet is nagyon szeretem, mert Jean Reno az egyik kedvencem, sőt az összes filmjét ismerem és majdnem mindet szeretem
rendőrakadémia(1-3): Nem jött be :///
hóbortos hétvége: 10/10 <3
éretlenek, fogd a pénzt és fuss,: ez a kettő nem nagyon tetszik :/
trópusi vihar: robert downey jr <333 ( de csak miatta ;) )
picasso kalandjai: Nagyon tetszett. Ezt ekőszőr művtöri órán néztük meg és másra számítottam. Szerintem nem is néztem volna meg máskor...
űrgolyhók: Nem annyira jött be, mint amennyire szerettem volna. 10/6
életrevalók: Imádtam. Nagyon elgondolkodtató. A kedvenc részem az, amikor Driss zenéket mutogat Philippe-nek
és utána elkezdtáncolni :DD
requiem for a dream: nagyon megrázó volt számomra és még pár óra után is a hideg futkosott a hátamon ha erre a filmre gondoltam, 10/1000*
amelie csodálatos élete: Nem tetszettek a színészek, de a történet nem volt rossz.
könyvtolvaj, district 9, : szeretem a háborús filmeket és a sci-fi-t is
rain man: Nagyon imádom 10/100 szép a története és a szímészi alakítások is káprázatosan jók voltak, főleg Dustin Hoffman nyűgözött le.
forest gump: Fuss Forest, fuss... Örök kedvenc ez is! <3
kutyszorítóban: Ezt a filmet gyűlölöm. Bocsi, de nem...
gyűrűk ura, star wars,: Örök klasszikusok!!! 10/10*
galaxis utikalauz stopposoknak: Könyv 100x jobb, de a film se kutya!! 10/8,5
liza a rókatündér : Magyar film és nagyon szuper!!!
ötödik elem: Bruce Willis miatt néztem meg és nem csalódtam benne.
Hát... Kb. ennyi. Ódákat is tudnék zengeni egyes filmekről, de nagyon hosszú lett volna így egy kommentben leírni. Ha leírod, hogy melyik filmről/filmekről írjak véleményt ( ha érdekel) akkor szívesen írok.
U.i.: Bocsi a sok helyesírási hibáért!! :D
A jade skorpió átka
8 nap 7 éjszaka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!