Milyen sorozatot tudnátok ajánlani? + Teen wolf 5. évada mikor jön ki?
A Teen Wolf ötödik évada már elkezdődött, eddig azt hiszem 3 rész jelent meg, és hetente jönnek ki a részek. MTV-s sorozat még az Awkward, Faking It. Ezek elég szórakoztatóak. Az iZombie is tetszett nekem. A Vámpírnaplóknak is adhatsz egy esélyt.
Amúgy az általad felsorolt sorozatokat mind nézem. A Trónok harca a könyvhöz képest más, de az egyik legjobb sorozat jelenleg.
Először nekem se tetszett a Pretty Little Liars, nyugi, de csak folytattam, és valami eszméletlen jó, függő lettem. :D
THE FLASH: A zöld íjász spin-off sorozata. arról szól, hogy egy fiúnak (Grant Gustin) különleges képessége lesz, ő a világ leggyorsabb embere, mindenféle rejtélyek vannak benne, nagyon izgalmas, de még csak 1 évad jött ki.
EYE CANDY: szintén MTV-s, egy hackerről szól akit Victoria Justice játszik, elrabolják a húgát, őt keresi, közben elkezdi egy titkos férfi zaklatni, figyeli, és még képes embereket is ölni. Nagyon para volt amikor néztem, ebből is évad van, de sajnos nem is lesz több a kevés nézettség miatt. :/
SCREAM: szintén egy MTV-s remekmű, ez most jött ki, eddig 2 része van, de e kettő alapján nagyon jó. Kicsit hasonlít az Eye Candyre. A városban régen volt egy nagy tömeggyilkosság, amit egy maszkot viselő, eltorzul arcú férfi hajtott végre. Őt lelőtték, bele esett a tóba, és ha jól tudod a holttestét azóta se találták meg. És a jelenben újra elkezdődött a gyilkolás, eddig 2 ember halt meg, és szintén egy maszkos gyilkos ölte meg őket, szóval ilyen félelmetes, rejtélyekkel teli. :D
RAVENSWOOD: A Pretty Little Liars spin-off sorozata (egyáltalán nem hasonlít rá), arról szól hogy egy fiú és egy lány sétálnak a temetőbe, és megtalálják a saját sírjaikat amin rajta van a képük. Elkezdenek nyomozni. Misztikus féle.
IZOMBIE: Látom előttem már írták, de ezt is imádom. :D Egy orvos egy csónakos bulin zombivá változik (nem tudni hogy kezdődött el), lemond a karrierjéről és egy hullaházban vállal munkát ahol hozzáférhet az agyakhoz. A másik orvos aki ott dolgozik, rájön hogy zombi, és segít neki. Hogyha a csak megeszik egy agyat, akkor látomásai vannak arról, hogy hogyan halt meg és így segít a rendőrségnek. Közben ugye vannak ellenségek, családi problémák, stb.
Azért írtam, mert én is ugyan ezeket a sorozatokat nézem, és lehet hogy egy az ízlésünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!