Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz a mozikba a Harry...

Rita2004 kérdése:

Mikor lesz a mozikba a Harry potter utolsó része a Halál ereklyéi 2. rész?

Figyelt kérdés
Mert en szivesen elmennek csak nem tudom a pontos datumat

2015. aug. 12. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

hmm, a TE SZINTED sokkal érdekesebb. gondolom, fingod nincs róla, hogy hányban jelent meg az aranypolgár, fogalmad nincs arról, hogy mikor készült a volt egyszer egy vadnyugat, vagy hogy mikor íródott az egri csillagok, de valóban, ha valaki nem tudja egy tömegeknek szánt tucatszemét filmről, hogy mikor jött ki, azt le kell nézni... nagyon érdekes gondolataid vannak a világról.

függetlenül attól, hogy a kérdező sem lehet egy komplex személyiség, te is megéred a pénzed.

2015. aug. 15. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok sikerült teljesen félreértened a kommentemet.De nem is értem miért csodálkozom. Nem azt írtam hogy pontosan tudnia kéne mikor jött ki hanem azt hogy egyáltalán kijött már.Én tisztában vagyok azzal hogy kijöttek az általad leírt filmek. Nem tudom mikor jöttek ki de legalább tudom hogy már léteznek. A te általad említett lenézés meg max egy már általam korábban leírt dolog miatt lehet amit úgytűnik szintén nem értelmeztél. Tisztán és érthetően leírtam hogy pár másodperc alatt megtalálhatná mikor jött ki a film. Remélem ezt a kommentet végre megérted. Ha szintről vitatkozunk akkor te kezdtél vitát sértegetéssel meg személyeskedéssel és a második kommentedben folytattad is. Na de mindegy tisztában vagyok vele hogy ez a vita felesleges mert semelyikünk se fog igazat adni a másiknak. Köszönöm ha elolvastad többet nem írok ide.
2015. aug. 15. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
2015. aug. 15. 22:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Már bocsánat de én sértegetek? Ti jöttetek folyton a sérekmekkel. Én csupán megkérdeztem. Ekkora baj? Ezen az oldalon nem is lehet már kérdezni? Annyi is elég lett volna, hogy bérleljek ki egy mozitermet! És nem kéne alulbecsülni, csak azért mert nem voltam tisztába, hogy mikor jött ki! Ha legalább egy kicsit magatokba néznétek, szerintem már titeket is sérelmezték már igaz? Szerintetek olyan felemelő érzés ez? Most én vagyok itt egyedül a nem tudom hány ellen, akik hülyének néznek, mert nem tudtam egy apróságot. Hibáztam na és? Ez titeket mit zavar? Ha egy kicsit gondolkodtatok volna ,akkor nem tartanánk itt.
2017. júl. 15. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!