3 filmmel kapcsolatban szeretnék feltenni egy-egy kérdést (Éhezők viadala, Harry Potter, Vámpírnaplók)?
Mindhárom filmről hallottam valamit és szeretném megkérdezni hogy tudtok-e több információt ezekről.Először is azt hallottam hogy a Vámpírnaplóknak lesz 7.évada.A szereplők 6 évadra szerződtek és azt mondják hogy a 3 főszereplő közük egy el is akar menni viszont sokfelől hallom hogy mégis lesz 7.évad.Ti mit tudtok erről?
A második infó a Harry Potterről azt mondják lesz egy új filmje és hogy ez lehet hogy a múltban fog játszódni, legalábbis a hivatalos oldalon ez olvasható.Ez mennyire igaz?
Az utolsó az lenne hogy úgy hallottam Az éhezők viadalát adni fogják a tv-ben viszont egyik helyen február 17-et írnak a másikon meg március 6-ot.Ti mit tudtok erről?
Kérlek írjatok ha tudtok ezekről valamit!
15/l
Nem érdekel, így passz. IMDb segít ;)
Yepp, a Mágikus lények blabla könyvet filmesítik meg. Mármint annak az "írójának" életét.
Passz, nem nézek tévét. (torrent ;)
Köszönöm:)
Tudom hogy leadtak decemberben de az az első része vopt engem pedig a harmadik érdekel.
Igen énis erről hallottam hogy még Harry előtt fog játszódni de én úgy hallottam hogy a szüleiről meg Neville szüleiről fog szólni:D
Utolsó facebookra gondoltam az éhezők viadala angol oldalára ami nem igazán hivatalaos de mindent nyomon követ ami a filmmel kapcsolatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!