Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty little liars, ki "A"?

Pretty little liars, ki "A"?

Figyelt kérdés
Sziasztok:) tudom rengeteg ilyen kérdést tettek már fel,de azok már 2-3 évvel ezelőtt voltak.Ugyebár holnap(?) már feliratosan is láthatjuk a nyári finálé részt ahol 'minden' kiderül.Én már nagyon kiváncsi vagyok️ Szerintetek ki "A",RedCoat illetve a feketeözvegy? :)

#sorozat #Charles #summerfinale
2015. aug. 11. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Én gondoltam Sara-ra, hogy esetleg Ő 'A' (lehet nem is lány valójában..). Igazából fogalmam sincs. Azt mondták megfogunk lepődni, szóval szerintem olyan, akire nagyon egyikünk sem gondolt. A Red Coat és a Fekete özvegy pedig nem izgat...
2015. aug. 11. 21:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa Sara,sőt..de szerintem férfi,és van is ötletem hogy ki lehet
2015. aug. 11. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:

Találgatáshoz: [link]

Amúgy a 6x09 utolsó jeenetében mikor A felfedi magát Alisonnak határozottan lehet látni a testalkatából, hogy A pasi. Meg amúgy is Charles az igazi neve és a régi felvételeken/fotókon is látszik, hogy pasi és asszem 15 hónappal idősebb, mint Jason. Sok fan amúgy Wrenre tippel.

Ami meg Piros Kabátot és Fekete Özvegyet illeti az ő testfelépítésükből látszik, hogy nők és két külön személy. De tippem nincsen rájuk.

2015. aug. 11. 22:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintem RedCoat az Cece és a Fekete özvegy az Melissa :) egyébként én is Wrenre tippelek..Nagyon várom már ️
2015. aug. 12. 00:07
 5/10 anonim válasza:
CeCe Drake, nemrég lett vége az új résznek. Amúgy én is Wrenre tippeltem. Redcoat és Black Widow egy ember, Sara.
2015. aug. 12. 03:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Aki még nem látta a 6x10 részt azt NE OLVASSA EL ! (Spoiler)!!
2015. aug. 13. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Én még mindig nem értek pár dolgot:

Akkor ki ölte meg Miss DiLaurentist?

'A' miért kezdett el "játszani" Alivel?

Miért játszott a lányokkal is?

2015. aug. 13. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Mrs.DiLaurentis gyilkosa még titok, amit majd még megválaszolnak állítólag.

A azért játszott a hazugokkal mert mérges volt rájuk, mert Mona mondta neki, hogy a hazugok örültek Alison halálának. Alisonnal azért játszott mert őt eleven babának tekintette és A szeretett/szeret babázni. Meg a hazugokat is a babájának tekinti, de Alison a kedvence.

2015. aug. 13. 22:44
 9/10 anonim válasza:

Egyébként rengeteg hiba van ebben storylineban, szerintem csak azért hozták ki végül Cece-t A-nek, mert kiszivárgott egy csomó spoiler júliusban és ez volt a B terv. Eleve semmi nem utalt rá, hogy Charles transzvesztita. Marlene(készítő) pár hónapja azt mondta, a legelső epizódban is szerepel A, és nézzük újra az első évadtól, mert jelentősége van. De Cece csak a harmadik évadban szerepelt először, addig nem is tudtunk róla. Az meg hogy Sara, egy jelentéktelen, új szereplő lett Red coat és Black widow szerintem felháborító. :S

Elb.szták szerintem ezzel a húzással, Wren-nel lett volna értelme.

2015. aug. 14. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, evvel mindenképp elrontották. Ha tényleg Wrent akarták 'A'-nek, és azért nem Ő lett mert kiszivárgott, attól még nyugodtan lehetett volna Ő... Én annak sokkal jobban örültem volna. És Ő még az 1. részben is szerepel.
2015. aug. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!