Mi a véleményetek a Pretty Little Liars utolsó évadáról?
SPOILER FÉLESÉG
Én sajnos nem bírtam megállni és már az elején rákerestem neten arra, hogy ki ,,A". Viszont nem úgy fest, hogy a sorozatban is az lesz akire gondolok, pedig úgy sokkal jobb lenne.
Kíváncsian várom a jövőheti részt, remélem kiderül végre az igazság.
Mi a véleményetek a sorozat végéről? Szerintetek nem lett kissé vontatott így a 6. évadra? Szerintetek ki A? :)
Szerintem is fárasztó, hogy mindig mást találnak ki A-nak. Szerintem ez a Charles dolog csak félrevezetés és figyelemelterelés. A megérzésem teljesen az, hogy Charles NEM A... Hülyeség lenne és pláne nem meglepetés. Még pedig egy ilyen sorozatban pont az lenne a lényeg, hogy a végén koppanjon egyet az ember és sokkot kapjon, hogy úúúr isten, rá nem is gondoltam!
A legeslegdurvább és fordulatosabb az lenne, ha a csajok közül lenne valaki A. A 9. rész végén a fekete kapucnis szerintem csak A segítője, és A pedig a piros kabátos, aki meg tuti, hogy lány... Más különben miért hordana női kabátot? :D Nálam már az is felmerült, hogy az Ali anyja A, de mivel elolvastam a spoilereket, még mindig úgy gondolom, hogy az lesz A, aki a könyvben is.. vagyis... nem írom le, ha csak nem szeretnél spoilert, de lehet, hogy már te is tudod :D
Hat a 6 evadban mar tuti kiderul ki A es lesz 7 evad is
En olyan szemelyre tippelek aki kozel al Alisonhoz
SPOILER*
Mivel,hogy ő fiú volt.A videókon is rajta van,és a képen is ahol Jasonnel és Mrs.D-vel vannak.És mert a Charles nem lány név :DD És még mikor kicsi volt már akkor is lány ruhákat hordott.Aztán Mrs.D-vel úgy tettek mintha Charles meg halt volna és így az lehetett aki valójában volt, átoperáltatta magát és Charlotte lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!