Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik horror filmet tartják...

Melyik horror filmet tartják a legborzasztóbbnak, ilyesztőnek, félelmetesnek esetleg tudnátok írni ha van ilyen?

Figyelt kérdés
igazság az hogy nagyonsok horrort láttam de 1-2 van amin megtudtam ilyedni és most olyat szeretnék amitől garantáltan frászt, esetleg emberek közé kell miatta menjek hogy ne borzongjak (ilyenek "pl:Texasi láncfürészes összes része, fűrész összes része,kör legelső és amerikai változatok, ördögűző,péntek 13 összes, halloween részek, szerb film, démoni doboz, mama,conjuring, "stb... nem váltottak ki belőlem semmit )az igazi lefejezős ISIS által és egyéb földrészen tartó háborukon történt mészárlós videók sem borzasztottak meg :( esetleg még olyan érdekel ami miatt mások már ölték meg magukat mert annyira elrémisztette őket ha van ilyen.

2015. aug. 11. 00:43
 1/7 A kérdező kommentje:
elfelejtettem leírni hogy átnéztem az összes horror-os kérdést de olyan filmet nem találtam amit ne láttam volna ezek közül egyiksem borzasztott meg.
2015. aug. 11. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Az Ördögűzőt és a Ragyogást szokták kihozni a legfélelmetesebbnek. Tudom persze, hogy ezek régi filmek, és azóta emelkedett az emberek ingerküszöbe. Mindenesetre utóbbit nem szavazással, ahnem konkrét kísérlettel hozták ki minden idők legfélelmetesebbikének. Talán a nézők sressz szintjét mérték, vagy szívveréseit vizsgálták, már nem tudom.
2015. aug. 11. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál engem sem hatottak meg, amit említenék (az sem ijesztő, inkább kvára nyomasztó),az az Eden Lake. Ha már láttad,akkor tárgytalan. Illetve most várom a Bite című filmet, mert elvileg az amerikai bemutatón ketten elájultak. :D Szóval várom. Esetleg a Grotesque és Kés filozófiája ami még tetszett illetve a Köpök a sírodra,azok is bejöttek,de ha olyan vagy mint én,azok sem fognak meghatni. :) Nálam az Eden Lake a nyerő a nyomasztó kategóriában.

26/N

2015. aug. 11. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja még egy..mivel én hiszek mindenben (Ufo) így a Negyedik típusú találkozások( Milla Jovovich) is ütött. :)
2015. aug. 11. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Na igen, amik lelkileg felkavartak, az számomra is az Eden Lake volt, illetve az eredeti Köpök a sírodra. A remake a nyomába sem ér szerintem. Viszont ezek ijesztőnek nem ijesztőek, a kérdés pedig arról szólt. Amúgy engem a szellemes filmek akasztanak ki talán leginkább.
2015. aug. 11. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha stabil vagy nem fog igazán semmi kizökkenteni, főleg ha úgy állsz hozzá.

Amik egész jók:

Mártírok

Calvaire

August Underground trilógiában vannak durva jelenetek, tehetsz egy próbát

2015. aug. 11. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindet láttam amit írtatok. nekem egyik se nagy extra azért ha tudtok még valamit ami eszetekbe jut ne tartsátok magatokban hátha nemláttam :D
2015. aug. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!