A Star Wars-ban ki az a "szájfádiáz" mester? Qui-Gon Jin?
Figyelt kérdés
Sajnos hosszú ideje nem tudom kideríteni ki ő.2015. aug. 2. 16:20
1/5 anonim válasza:
Dokuu egyik barátja volt! De Doku megölte, és a nevében megrendelte a klón hadsereget! Amúgy így írják a nevét hogy Sifo-Dyas!
2/5 anonim válasza:
Sifo Dyas jedi mester volt és Dooku barátja. Megrendelte a klónhadsereget mert előre látta a háborút. Dooku elmondta Sidious-nak aki ezután saját magának akarta a hadsereget. A hűsége jeleként Dookunak meg kellett ölnie Sifo Dyast. Qui-Gonn Jin Dooku tanítványa volt és Obi Wan mestere amúgy meg benne van az első részben.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt amit elmondtál Qui-Gon-ról, azt eddig is tudtam, csak Sifo-Dyas személyét nem ismertem, így ráhúztam a nevét Qui-Gonn Jin-re.
2015. aug. 2. 22:05
4/5 anonim válasza:
Syfo-Dias egy humán Jedi, Dooku gróf barátja, és látott a jövőben. Látta , hogy háború lesz, ezért felállította a jedik tudta nélkül a klónhadsereget. Amikor Dooku hűséget esküdött a sötét oldalnak, új mestere, hogy bizonyítsa hűségét, felkérte a grófot, hogy ölje meg Syfo-Diast. Dooku legyilkoltatta őt a pyke-okkal, és a jedi véréből és húsából elkészítette Grievous táábornokot. Bővebben: [link]
5/5 anonim válasza:
- Dooku kilép a Jedi Rendből, majd csatlakozik Sidioushoz. A Sith parancsára, Sifo-Dyas Jedi-mestert manipulálva, a Jedi Tanács tudta nélkül, Dooku megbízza a Kamino klónozóit egy klónhadsereg létrehozásával. A katonákat egy fejvadász, Jango Fett DNS-ből hozzák létre. Elkészül Boba Fett, Jango nyers klónja. Hogy nyomait elfedje, Dooku kitörli a Kaminót a Jedi Archívumból, majd a pyke-okkal megöleti Sifo-Dyast, és Sidious új tanítványa lesz Darth Tyranus néven.
A klónok háborúja 6. évadának 10. része alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!