Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Windu mester meghalt a Star...

Windu mester meghalt a Star Wars Sith-ek bosszújában?

Figyelt kérdés
Sokszor láttam már a filmet, de konkrétan nem mutatták, hogy meghalt-e. Csak annyi történt, hogy Anakin levágja mindkét kezét, utána az Dart Sidious kilöki az ablakon Windu-t és annyit látunk, hogy jó messzire "esik". De hogy hova esett le, az nem derül ki, lehet túlélte az esést, és csináltatott magának robotkezet, amilyen Luke-nak is van. Nehezen hiszem el, hogy a kézlevágás és egy kis áram meg esés miatt meghalna az egyik legnagyobb jedi mester. Ti mit gondoltok erről?
2012. jan. 24. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
az a kis esés szerintem több 100 méter + lecsapták a kezét, szerintem hamarabb halt meg elvérzésben(ha a leesésbe nem halt meg), minthogy robotkezeket kapjon.
2012. jan. 24. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:

1; Kicsit rohadt magesról zuhant le

2; Ő is csak egy ember

3; Az a kis áram nagyobb hatással volt rá,mintha kinyalt volna egy konnektort

2012. jan. 24. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Lol... Első válaszolón jót nevettem. Ha nem tűnt volna fel, lézerkarddal több ember testrészét vagdalták le a filmek során, és egyik sem halt bele, mivel a lézertől (jó, tudom, hülye fordítás, mert eredetileg fénykard...) nem véreznek. Szar vagyok biológiából, nem tudom hogy a fényszablya milyen hatással van a kezedre, ha levágják vele, de ha már ott nem véreztek, akkor Windu mé' vérezne? Amúgy szerintem kinyúvadt.
2012. jan. 24. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
A jedi visszatérben Luke sokkal nagyobb mennyiségű áramot kapott az uralkodótól és semmi baja nem volt tőle. Windu meg még fele annyit se kapott mint Luke, szóval nem hiszem, hogy az áram miatt halt volna meg.
2012. jan. 24. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért nem véreznek el a fénykardtól, mert az ugye áram/lézer stb hívd ahogy akarod és rögtön elégeti az idegek és a vérerek végét is, tehát nem tud vérezni. A Baljós Árnyakban sem vérzik Maul amikor kettévágják.

Egyébként meghalt.

2012. jan. 24. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az új reményben vagy egy hiba, amikor Mos Eisley kocsmában Obi-Wan odavág egyet fénykarddal az egyik Ítínek annak tőböl leesik a keze és szép vértócsát is hagy...
2012. febr. 2. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző kommentelő: Az azért van, mert 30 éve még nem gondoltak ilyesmire, mint lézeres érelzárás.

És Windu meghalt. A fényszablyája kristályát Palpatine később a Jobbkezének, Mara Jadénak adta.

2012. febr. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!