Ki mit gondol, mi lesz a Trónok harca cm sorozat legvége?
ma 08:58
Meg lehet josolni. Irodalmi mü alapjan keszül igy aki olvassa az bizony elöre tud minden lenyeges dolgot. Mi lesz a vege? Az, amivel az iro zarja a müveit, amit kitalal a leglenyegesebb reszek.
Igen, tudom, hogy sok ilyne kérdés volt már, de gondoltam, én is felteszem, mert miért ne?
Kíváncsi vagyok az emberek véleményére, ennyi. (Na meg ennél idétlenebb kérdéseket is lehet itt találni)
Másfelől: szerintem annyira nem kiszámíthatatlan a cselekmény. Az első 5 széria abszolút logikára épült, és oké, tényleg volt pár váratlan fordulat, de alapvetően eléggé a megszokott fantasyk által megszokott vonalakat járta be.
A köv. 2-3 évad viszont már érdekesebb lehet, hiszen - ahogy olvastam - szinte teljesen el fog szakadni a könyvtől. így még inkább érvényesülni fog a tömeg ízléséhez való alkalmazkodás + megfelelési kényszer, melyet a nézettség növekedése+nagyobb profit indukál.
Vagyis az író eredeti elképzelései, történetvezetése - még ha kap is beleszólást a film forgatókönyvébe - szinte teljesen minimális lehet.
Legalábbis szerintem.
szerintem a sorozat mindenképp Danyt hozza ki nyertesnek :S mivel mostantól el fognak térni a könyvektől
esetleg még Havas Jont, de vele ki tudja, mi lesz. a HBO hajlamos elcseszni a jó sorozatok végét :S
lásd. True blood, bár jó sorozatnak az csak jóindulattal nevezhető
Lesz egy könyves meg egy sorozatos végkifejlet.
Az egyik szerintem holt biztosan az lesz, hogy a Hét Királyság széthullik és minden egyes kisebb rész felett más fog uralkodni. Rengeteg új király és királynő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!