Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy és milyen módon lehet...

Hogy és milyen módon lehet jelentkezni vizsgafilmekre?

Figyelt kérdés

Amatőr színész vagyok, ezidáig voltam pár nagyobb filmben mint statiszta, de engem érdekelnének a mellék, vagy esetleg főszerepek, ami ugye ismeretlenben nem megoldható nagy filmeknél :D De vizsgafilmeknél azt hallottam, hogy ha színpatikus vagyok akkor megkaphatom.

Facebookon néztem csoportokat, de azok már meglévő, vagy leforgott filmek, általában zárt csoportjai. Tudtok ajánlani valami alternatívát, hogy megcsíphessek egy szerepet egy ilyen filmben? :)

2015. júl. 29. 10:47
 1/5 anonim válasza:

Magyarországon nehéz ilyen téren bármilyen sikert is elérni, de nem is nagyon fogsz ilyen kiugrási lehetőséget találni csak úgy a semmiből, viszont jó megoldás ha, olyan eberekkel ismerkedsz akik valamilyen filmművészeti ágon tanulnak (vagy esetleg akarnak tanulni), na ő nekik majd biztos lesz vizsgamunkájuk és nekik is jól jön majd ha ismernek egy színészt.

Az az optimális aki rendezőnek, operatőrnek (esetleg írónak), vagy még az is aki színésznek készül.

Magam is ilyen irányba tervezem a jövőm (legfőképp író/rendező) noha csak amatőr ön képző módon és olyan bizonytalan a jövőm mint egy féllábú részeg elefánt, de eltökélt vagyok még ha évtizedekbe telik is (erőforrások és ismerősök híján biztosan), mert a "hétköznapi János" szakmák nem nekem valók egyszerűen nem lelem bennük örömöm, abban viszont igen hogy ha, alkothatok valamit...

2015. júl. 30. 09:19
 2/5 A kérdező kommentje:
megértem. MAjd írj rám ha van valami és megbeszéljük ;)
2015. júl. 30. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos kevés az esélyed, mert az ilyen vizsgafilmek rendezői általában az összes színművészetis színész szakost ismerik,meg azokat is akik pár éve végeztek...inkább velük dolgoznak, akikkel már ismerik egymást és egymás képességeit. De azért hajrá,hátha összejön valami. Én is a kapcsolatoknak köszönhetem, hogy bekerülten egy 10 perces kisfilmbe. Persze a teljesítmény legalább ilyen fontos,mert nem elég jóban lenni a rendezővel,ha nem vagy elég jó. Te nem terveztél a színműre menni vagy esetleg színitanodába?
2015. aug. 15. 02:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem engem keresel, de hátha van valaki, aki ezt látja és érdeklődik. Szóval én másodéves film szakos hallgató vagyok, és most kell megcsinálnom az első vizsgafilmemet. Eddig még sosem dolgoztam profibb kamerával és eszközökkel, a tapasztalatom néhány nagyon amatőr itthoni videót kivéve nulla. Viszont a fejemben sok ötlet van, és várom, hogy végre "alkothassak" valamit. Amatőr szereplőket keresek, akik hajlandók követni az instrukcióimat, és éreznek egy kis kedvet magukban a színészethez. Nem várok el nagyon profi alakítást, nálam a legfontosabb a természetesség. Egy kis élménnyel talán tudok szolgálni, de fizetéssel sajnos nem.

Akit érdekel, írjon pár alap információt magáról privátban. :)

20/L

2015. okt. 11. 13:54
 5/5 anonim válasza:
Vagy mázlid lesz. Nekem van egy ikertesóm és pl az utcán megállított egy srác és egy csaj, hogy szeretne a filmjébe. :)
2018. aug. 20. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!