Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror film amitől tuti...

Horror film amitől tuti besz*rok!?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a horrorokat, de már nagyon rég láttam olyan filmet, amitől még a film vége után, éjjel is féltem volna. NA ilyen filmeket keresek, hogy a film után még wc-re se merjek kimenni! (Még annyi, hogy ne az a trancsirozos kategória legyen, azok nem félelmetesek, max undorítóak.) Köszi :-)

2015. júl. 25. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
átok...én nem bírtam aludni...mondjuk az én ingerküszöböm elég alacsony.
2015. júl. 25. 20:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Anabelle vagy Démonok Közt? Bár lehet ez neked kispi*csa de én spec a trailerüket se merem megnézni.
2015. júl. 25. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Halálhegy - A Dyatlov-rejtély
2015. júl. 25. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Paranormal activity ;)

Na de komolyra fordítva a szót; annyira ijesztőt nem tudok mondani, de a "The Possession of Michael King" és a "Mama" egész hangulatosak voltak.

Az átok is ilyesmi kategória, emlékszem, amikor anno először láttam, még meg is ijedtem tőle (bár ez abban az időben volt, amikor még normális volt az ingerküszöböm, és nem voltam immúnis a horrorfilmekre :D)

Esetleg egy fokkal ijesztőbb lehet az eredeti japán verzió (Ju-on vagy mi) mert az alacsony költségvetéssel készült, ami valahogy hátborzongatóbbá teszi...

Ha nem ilyen természetfelettit akarsz, akkor ott van a Mártírok, ami már nem hangulatos, hanem tényleg otthagyja a nyomát benned (legalábbis a vége :D)

2015. júl. 26. 02:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Ok, most olvastam, hogy ne legyen trancsírozós, szóval a mártírok kilőve ^^"
2015. júl. 26. 02:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Szeretem a horrorokat, de nem ijesztenek meg annyira, hogy ne merjek kimenni wc-re. Viszont kivétel volt a Sinister c. film, azt befogott szemmel néztem végig. :D

Az Insidius részei is jók, bár inkább érdekesek számomra, de félelmetesek is persze, ingerküszöbtõl függ.

Illetve az Oculus engem eléggé elgondolkodtatott és megijesztett, ha bele tudsz gondolni a film mondanivalójába akkor eléggé félelmetes élmény.

Szerintem ezekkel próbálkozz.

2015. júl. 26. 06:57
 7/11 A kérdező kommentje:

Sajnos ezek közül szinte mindet láttam, egyedül az Átok az amit még nem, de akkor majd pótolom! Köszi mindenkinek.

Még jöhetnek.

2015. júl. 26. 09:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Exorcism of Emily Rose

The Taking of Deborah Logan

Banshee chapter

Shutter

Noroi

de este nézd őket egyedül :D

2015. júl. 26. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Alap. :D Köszi, jónak tűnnek!
2015. júl. 26. 23:24
 10/11 anonim válasza:
36%
Mónika show
2018. jan. 13. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!