Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Top 10 kedvenc Horror filmetek?

Top 10 kedvenc Horror filmetek?

Figyelt kérdés

Az enyém: #1. Fűrész (Saw) 2004: Remek történet, remek kivitelezés és egy elképesztő vég kifejlett, a zenéről már nem is beszélve!

#2. Az Ördögűző (The Exorcist) 1973: Örök klasszikus és még ennyi év után is képes befosatni.

#3. Ragyogás (The Shining) 1980: Stephen King az egyik kedvenc íróm, Jack Nicholson zseniális főszereplésével a Ragyogás pedig az egyik legjobb filmadaptációja, horrorban persze a legjobb.

#4. Rémálom az Elm utcában (Nightmare on Elm street) 1984: Igaz nekem a remake is tetszett, de nem érhet fel az igazival, ami persze helyenként elé gyenge, de egy igazi klasszikus!

#5. Fűrész 3. (Saw 3.) 2006: Mint a legtöbbeknél, nálam is a harmadik filmnél ért véget a sorozat, az utolsó nem volt rossz, de az első rész mellett a harmadik, ami ténylegesen nagyon jó film volt (Látszik, hogy ebbe a kettő filmben volt benne James Wan keze).

#6. Démonok között (The Conjuring) 2013: James Wan-nak sikerült egy eléggé clichés alapötletből egy hátborzongató, néhol jumpscare-os kiváló horrort csinálnia, mely bőven beilleszkedik a Fűrész 1,3 mellé.

#7. A kör (The Ring) 2002: Kivételesen itt a remake sikerült jobban a Japán eredetinél, persze mindkettőben meg van a nyomasztó és parás hangulat, de az amerikainál szerintem jobban.

#8. Parajelenségek (Paranormal Activity) 2007: Én őszintén bevallom, ezzel a filmmel kezdtem az áldokumentum horror filmeket és máig nem is láttam jobbat, tudom ott volt az Ideglelés, voltak ijesztő részek és a szereplők is hitelesen játszottak, de szerintem az egy eléggé idejét múlt film volt.

#9. Z világháború (World War Z) 2013: Sok zombis horrort és vígjátékot szeretek, ezek között csak az előbbi kategóriába a kedvencem a WWZ, szerintem Brad Pitt legalább annyira jól szerepel, mint Will Smith a Legenda vagyok-ban, emellett a zenéje is hihetetlenül jó a filmnek!

#10.Halálos hallgatás (Dead Silence) 2007: Igazság szerint a hideg kiráz James Wan gyilkos, horror babáitól (megint), bár itt annyira nem rémisztőek, mint Annabelle a Démonok között-ben, de így is eléggé para és a film is egy egész jó szellemes (XD) horror.

2015. júl. 24. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem pont ebben a sorrentben, de ha választani kéne:

Sikoly széria

Halloween

A Dolog (eredeti és "remake")

Alien/Aliens (a 3. és 4. rész nem)

Rémálom az Elm utcában

A barlang

Cloverfield

Engedj be

Haláli hullák hajnala

Más világ

2015. júl. 24. 01:12
 2/8 anonim válasza:
Alien
2015. júl. 24. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
A dolog
2015. júl. 24. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Eddig amiket láttam, azok közül amiket eddig láttam:

1. Ju-on filmek

2. Halálos Hallgatás

3. Síri Találkozások (csak az első része. A második agyrém...)

4. Kísértetjárás Connecticutban

5. A Fekete Ruhás Nő

6. Annabell

6. Démonok Között (Tudom kétszer van 6. de mind a kettőt ugyanannyira szeretem, mint horrort. És mind a két film, az Annabell babához köthető, szóval ezért is lett mind a kettő hatodik.)

7. Dyatlov Rejtély

8. Kéjutazás (főleg a harmadik része. :3)

9. Amityville

10. Végső Állomás (kivéve az a rész, aminek az elején van a vidámparkos jelenet, asszem a 2-3 része lehet az. A főszereplő csajt a falhoz vágtam volna legszívesebben...)

2015. júl. 24. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Evil Dead - imádom mert brutális de mégis szórakoztató, vannak benne hülyeségek de végre egy film amiben nem spóroltak a vérrel :D na meg néhol picit parás, ennek a kettőnek a keverékét meg ritkán kapjuk meg.

Kör - para hangulat és képi világ, kissé könnyed történet, szerintem nagyon jól összerakott, hangulatos horror, ja és még vicces is.

28 nappal később - számomra a legjobb zombis film, nagyon hiteles nekem az egész, főleg az első fél órát imádom

1000 halott háza - ezt nem tartom különösen jó filmnek de én szeretem, különleges mert a gonoszok a főszereplők akiket elvileg utálni kell és ettől picit egyedi lesz, a szereplők érdekesek meg valahogy van egy bizarr, vicces hangulata az egésznek, második része is nagyon jó

Fűrész - ezt aligha kell kommentálni, szerintem egy nagyon izgalmas, nyomozós horror, egyik folytatás se tetszett, már a második is erőltetett volt még ha voltak is néhol jó ötletek

Silent hill - ez nem is igazán horror, inkább egy sötét hangulatú mese. Engem megfogott, a zene itt is jó.

Adsz vagy kapsz - egy vígjáték ahol egy idő után 5 percenként olyan csavarokat kapsz hogy garantáltan hülyének fogod érezni magad :D

Dance of the Dead - gyerekes humor de szórakoztató, enyhén véres zombis film

Utolsó ház balra - nagyon jó bosszúfilm, a története pofon egyszerű, kicsit lehetne brutálisabb de így is király

Collector - ez olyan film ami már 2 perc után megfogott. Nem tudom megmagyarázni és amúgy sokan is utálják :D a történet teljesen egyedi, király zenék vannak benne, rendesen kapunk erőszakot a képünkbe, néha szinte már sok, engem valahogy megfogott.

Kill list - nagyon para hangulatú és egyben brutális film, egyedi történettel (sőt, nem is egyértelmű teljesen, hogy mi történik), imádom.

Te következel - brutális home invasion, reszkessetek betörők felnőtteknek, én nagyon bírtam :D

Shaun of the Dead - nagyon letisztult, kifinomult zombis vígjáték. talán annyi hibája van, hogy lehetett volna brutálisabb, így viszont mindenkinek ajánlott a film, annak is aki nem bírja az erőszakot annyira.

lehet, hogy több mint 10 de nekem ezek a kedvenceim.

2015. júl. 24. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:

10. Az Átok (1999)

9. A bolygó neve halál

8. Kaptár I.

7. Halálhajó

6. Végső állomás (1-2)

5. REC 1-2

4. A kör

3. Hullajó

2. Az őrület torkában

1. A holtak hajnala

És még sokan mások! :)

2015. júl. 25. 00:36
 7/8 A kérdező kommentje:
BBKristof-nak: Köszi, hogy kicsit részletesebben is írtál a filmekről, nem mintha a többiek válasza kevesebb lenne, csak tetszettek a kifejtéseid. Egyébként ajánlom a Collector folytatását (The Collection), ha esetleg nem láttad, mert annak főleg remek a zenéje, amit persze az egyik kedvenc zeneszerzőm, Charlie Clouser szerzett, aki ugye a Fűrész filmeket és a Halálos hallgatást is komponálta.
2015. júl. 27. 16:01
 8/8 anonim válasza:

A legjesztöbbek az átkok(1, 2, 3)

Utánna a démonok között

2015. júl. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!