Mi a kedvenc sorozatotok, vagy sorozataitok? És mi a kedvenc filmetek, vagy filmjeitek?
Hmm..Jó és minőségi?Hmmm
Így hogy nemtudom hényéves vagy és milyen nemű nem biztos hogy a legjobb válaszokat adom,de azért megpróbálok segíteni:)
Sorozatok: Walking dead
Rejtély
Trónok harca
Agymenők
Skins
The 100
Hannibal
odaát
pll
My mad fat diary
sherlock
Filmek: trainspotting
halálsoron
forrest gump
hetedik
a szobatárs
eredet
hat hirtelen ennyi:/
Sorozatok:
- Prison Break
- Supernatural
- The killing
- Leverage
- Breaking Bad
Filmek:
- Ocean's filmek
- Halálos iramban filmek
Én ezeket szeretem nagyon, remélem tudtam segíteni. :)
Kedvenc filmem az nincs, de a kedvenc sorozataim ezek:
The 100
Supernatural
My mad fat diary
Teen Wolf
és még talán a Vámpírnaplók és az Internátus, de ezekért már nem rajongok annyira, mint régen.
#2: mindig csak pletykákat halani arról, hogy léteznek emberek akik szeretik ezeket a filmeket, hát most itt van egy. Végül az emberiség csak elérte a legalját... :(
Hogy legyen kontraszt, filmek:
Tom Hanks filmek, főként Forrest Gump, Terminál, Kémek hídja, de összes többi is.
Gyűrűk Ura, Keresztapa 1-2, Mátrix 1, Eredet, Hannibál Lecter sorozat, A Jó a rossz és a csúf, Vissza a jövőbe sorozat, Star Wars teljes, Armageddon, stb...
Sorozatok:
Stranger Things, Hősök, West World, Man in the high castle, Az én nevem Earl, Rém rendes család, Így jártam anyátokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!