Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó Destiel fanficet?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 01:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez szinte mind Destiel, kifejezetten jó nevű ficírók is rástartoltak a témára (mondjuk megértem, lehet tobzódni<3), szval vadássz nyugodtan:

[link]

Egyébként az én nagy kedvencem Raistlintól a Reset:blackout és a Kismet:off(bár tőle bármi jöhet bármilyen témában), van blogja is, ahol érdemes szétnézni, mert van, ami nincs fenn a Merin: [link]

A facebookon amúgy van külön fices destieles zárt csoport, ha érdekel és még nem vagy benne, jelezd valahogy, és felveszünk. :)

2015. aug. 2. 21:36
 2/4 Annatas válasza:

Szia:)

Most kezdtem el forditani a Twist and Shout angol nyelvu fanficet szoval ha meg aktualis orulnek ha beneznel :)

Es az elottem szolonak: Nagyon szivesen benne lennek abban a csoportban :)

2015. okt. 20. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:

A #2-esek írnék, - tudom már sok év telt el, de hátha - érdekes, hogy a Twist and Shout Destielt fordítod, mikor tudtommal megtiltották az eredeti írói. Bár azt is olvastam itt valahol, hogy magyarul kiadták könyvben, de nem tudom ez mennyire lehetséges, mivel a Gugli nem adja ki.

Mellesleg kíváncsi lennék arra a zárt Destieles csoportra a Facebookon, mivel pont én csináltam egyet, mert nem találtam hasonlót...

Hogy a kérdésre is válaszoljak - vagy bárkinek aki még évek múltán is Destieleket keres:

A Gugli is kiadja, de ajánlok saját műveket, már túl léptem az 50 Destiel fanficet. :)

[link]

2018. jún. 7. 19:32
 4/4 anonim válasza:
Hali nem tudom pontosan magyart vagy angolt keresel. De ha magyarul akkor Merengő 2 éve én is azt használtam de azóta megtanultam nagyon jól angolul és a Wattpad nevű oldalt használom amit telefonra is le lehet tölteni.
2018. jún. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!