Tudnátok ajánlani animéket? Főként a shounen, démon, fantasy, de lehet benne ecchi és ne legyen yaoi.
Highschool DxD
-shounen
-démonok
-fantasy
-ecchi
-élvezet
Nekem ezek a kedvenceim:
- Attack on Titan
- Code Geass
- Death Note
- Fate/Zero
Ao no Exorcist - akció, dráma, fantasy, kaland, shounen, szupererő, természetfeletti, tragédia, vígjáték
Claymore - akció, dráma, fantasy, guro, kaland, shounen, szupererő, természetfeletti, tragédia, alternatív történelem, dark fantasy, démon, erőszak, kardpárbaj
D.Gray-man - akció, dráma, fantasy, horror, kaland, krimi, mágia, mecha, misztikus, shounen, szupererő, természetfeletti, történelmi, tragédia, vígjáték; nem tudom, "alapnak" számít-e:D
Devil May Cry - akció, dráma, fantasy, horror, kaland, shounen, természetfeletti, vígjáték
Ga-Rei: Zero - akció, dráma, fantasy, horror, mágia, sci-fi, shounen, slice of life, szupererő, természetfeletti, thriller, tragédia
Itsuka Tenma no Kuro-Usagi - akció, dráma, ecchi, fantasy, horror, iskolai, magical girl, mágia, misztikus, romantikus, shounen, szupererő, vígjáték
Kami nomi zo Shiru Sekai - ecchi, fantasy, iskolai, romantikus, shounen, természetfeletti, vígjáték
Kaze no Stigma - akció, dráma, ecchi, fantasy, mágia, romantikus, seinen, shounen, szupererő, természetfeletti, vígjáték
Kore wa Zombie desuka? - ecchi, fantasy, guro, horror, magical girl, paródia, shounen, vígjáték
Kuroshitsuji - fantasy, misztikus, shounen, slice of life, szupererő, természetfeletti, thriller, történelmi, vígjáték
Nurarihyon no Mago - akció, dráma, fantasy, harcművészet, iskolai, kaland, misztikus, mitológiai, shounen, szupererő, természetfeletti
Owari no Seraph - akció, dráma, fantasy, iskolai, kaland, mágia, shounen, természetfeletti; ez inkább vámpíros, de szerintem azért van a "démon" kategóriában is, mert a fegyverek démonok
Rosario to Vampire - akció, ecchi, fantasy, iskolai, romantikus, shounen, szupererő, természetfeletti, vígjáték
Shinmai Maou no Testament - akció, ecchi, fantasy, mágia, romantikus, shounen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!