Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek az új joker robin?

Érted?? kérdése:

Szerintetek az új joker robin?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan teóriákat, miszerint jared leto féle joker igazából a második robin. Ezt a gondolatukat azzal próbálják alátámasztani, hogy van egy "j" tetkó az arcán, ami lehet, hogy a jasont rövidití, ami a második robinnak a neve (nem a jokert rövidití áááá nem). Továbbá szerintük egy joker nem lehet ilyen fiatal (bár jared 43 éves) és joker nem hordana tetkókat... csak szerintem hülyeség, hogy annyira nem szeretik az új jokert, hogy ilyeneket találnak ki hozzá?

2015. júl. 23. 12:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
J mint Joker ennyi. Azt találnak ki amit akarnak. Én is szeretem a Heath féle Jokert, de az új se néz ki rosszul. Kiváncsi vagyok milyen lesz.
2015. júl. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!