Pontosan melyik filmekben jelenik meg joker?
ide ne linkeljétek az imdb-t ott van kb 500 fan made bullshit is, engem a rendes filmek és játékok érdekelnek
azt tudom hogy benn van a batman dark knightban, és a batman arkham cityben, de van még más játék vagy film amiben benne van?
Batman vs superman
Vagy batman szuperman ellen... Már nem tudom pontosan a nevét...
Én elég h*lyeségnek tartom de ki tudja milyen film lesz
Csak neked leírom azt a tömérdek mennyiségű filmet meg játékot amiben benne van. Szóval..
Már a '66-os Batman című tv sorozatban is benne volt, de az nem hiszem, hogy érdekel.
Később megjelent az 1989 Batman c. filmben, ahol jack nicholson keltette életre a karaktert.
Aztán '92-ben benne volt a Batman: a rajzfilmsorozat c. sorozatban. Ez animáció, ami nem tudom, mennyire érdekel, szóval most nem írom le, milyen animációs alkotásokban szerepel, ha érdekel, később leírhatom.
Aztán ugye benne volt a sötét lovagban is, amit már említettél.
Utána jött a batman: arkham asylum c. játék, majd annak a folytatása az arkham city, majd az asylum előzményeként funkcionáló arkham origins és végűl a frissen megjelent játékban, a batman: arkham knight-ban is tiszteletét tette.
A jövőben még fog szerepelni (talán) a Batman v Supermanben (vagy batman superman ellen, kinek hogy tetszik) és az öngyilkos osztag c. filmben, ahol jated leto alakítja majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!