Walking deadben a zombik hogyhogy még mindig "élnek? "
Először is ez egy filmsorozat, amiben nem kell nagy logikát és racionalizmust keresni mert ugye nem ez a lényeg, hanem a szórakoztatás.
Másrészről meg ha már filózgatunk rajta akkor arra tippelek, hogy a zombik élő emberekre támadtak és a vér meg a húsban lévő zsírok, folyadékok talán nem engedték kiszáradni őket.
És mivel, mindig találnak áldozatot így mindig újabbak jönnek a régiek helyére tehát, akik épp megjelennek azok nem biztos, hogy évek óta zombik.
Egyébként meg nagyon szeretem a sorozatot a szamurájkardos feka csaj a kedvencem szerintem izgalmas már alig várom a következő évadot:))
Azért nem vagyok benne biztos hogy egy Zombi kiszárad.
Tegyük fel hogy a zombi nem iszik (mondjuk akkor azt is feltehetjük hogy az emberek viszont nem járnak WC-re mert azt se láttuk a filmben :) )
Viszont nem vizel, nem izzad. Azt se tudom miből nyeri a mozgáshoz szükséges energiát, szóval a lelassul metabolizmus is lehet nyerő de akár az is hogy egyáltalán nem használ vizet.
Elvileg 2 év után már csak a csontváz marad éppen a lágy szövetek elrothadnak (egy normál holtest esetén).
Na most hogy húzom rá a biológiát valamire ami ellent mond a biológiának? :)
Ha kiteszel egy gyümölcsöt a napra, az is záros időn belül teljesen megrothad, kiszárad. Pedig a gyümölcsöknek sins sejtcseréjük, meg nem izzadnak, nem vizelnek.
Egyszerűen képtelenség, hogy ne párologjon, ne távozzon folyadék a zombikból.
Lehet, hogy a T-vírus miatt viaszos páncélréteget növesztettek maguk köré.
Ennek az egynek csak egy módja van hogy teljes bizonyosságal megtudjuk álapitani az eseményeket.
Ki kell fejleszteni ezt a vírus/mikrobát/parazitát vagy akármit ami ezt okoza és rászabitani a világra. Na akkor meg tudjuk a frankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!