Kinek hogy tetszik/tetszett a Trónok harca?
Nekem nem tetszik. A logikátlan történetvezetés és a sokkhatás kedvéért meglépett céltalan brutalitás teljesen kiábrándított a sorozatból. Habár az 1. és a 4. évad még vállalható, meg néhány 5. évados szál (Királyvár és Fal a 8. részig), addig a többi élvezhetőségi szintje a pöcegödröt súrolja alulról, a dilettáns forgatókönyvíróknak és színészeknek hála.
Még amolyan "guilty pleasure" szinten elmegy, mert nem nézek valami sok sorozatot, de eddig mindent sikerült elrontaniuk, amit szerettem: True blood, Dexter és már ez is.
A Totál szívás után a legjobb sorozat a világon. A könyv egyenesen fantasztikus. Én azok közé tartozok akik soha nem hasonlítanának össze egy 1000 oldalas könyvet 10x50 perces műsorral, mert a papírra bármit és bármennyit lehet írni. A műsoridőbe pedig bele kell férni, nem mellesleg nem lehet minden fölösleges karakterre színészeket találni, aztán még leforgatni. Így is hatalmas meló, hát még úgy.
Szóval a könyv a maga fantasy műfajába 10/10
A sorozat pedig a sorozat témába szintén 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!