Jóbarátok nem értem?
Figyelt kérdés
4. évad 23-24 rész egyszer még régen láttam ezt az epizódot és akkor úgy volt hogy Monicára azt mondták hogy Ross anyja és aztán Chandler megvigasztalta és az ágyban kötöttek ki majd Joey bement stb. és most újra néztem és nem így volt ez hogy lehet2015. júl. 17. 22:46
1/4 anonim válasza:
De így volt. Londonban azt mondták Monicanak hogy fiatalin szülte Rosst. Erre Chandler jól beakasztott Monicanak.
2/4 anonim válasza:
Valamit akkor rosszul néztél vissza.
3/4 anonim válasza:
így volt. miért, mit láttál most másképp?
4/4 anonim válasza:
Szia!
A történteket felelevenítik a 7.évad 16.részben, itt mesélik el részletesen hogy mi is történt, a rész címe : "Ez történt Londonban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!