Érdemes adni egy esélyt a Jóbarátok című sorozatnak?
Figyelt kérdés
Rossz véleményt még nem nagyon hallottam róla, viszont egyszer belenéztem és fura volt.2015. jún. 11. 14:09
1/5 anonim válasza:
Érdemes adni, és nem csak egy belenézés erejéig, hiszen vannak jobb és rosszabb részek. Nézz meg legalább öt részt, és aztán alakítsd ki a véleményed! Ha megnézel egy random részt a közepéről, talán nem értesz egy csomó poént, mert nem tudod az előzményét.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Én egyébként mindig az első évadtól nézem a sorikat :)
2015. jún. 11. 16:02
3/5 anonim válasza:
Mi többször is végignéztük a sorozatot. Sógornőmnek az a jelszava, hogy minden élethelyzetre van egy Jóbarátok idézet. És valóban így van. :)
4/5 anonim válasza:
már hosszú évek óta újra és újra nézem:) sosem tudom megunni, mindig jókedvre derít és szeretetet ad át
5/5 anonim válasza:
Csak pozitív :D
Eleinte féltem belenézni, elkezdeni mondván hogy régi de örülök hogy elkezdtem nagyon király :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!