Lesz folytatása a Jóbarátok című sorozatnak?
Végignéztem mind a 10 évadot, és szerintem akik végignézték elejétől végéig, nincs olyan ember akit nem ríkatott meg.
Várható valami folytatás? (A Joey-n kívül)
Hát terveztek egy mozifilm készítését nem is olyan rég, de később meggondolták magukat. Amíg Marta Kauffmannál vannak a jogok, nem valószínű, hogy lesz folytatás. Nem egy interjúban mondta, hogy esze ágában sincs folytatni a sorozatot, ami nagy felháborodást okozott. De ha azt nézem, hogy a star wars-t megvette a disney, és nemsokára nyomatják az új filmeket, szerintem simán meglehet, hogy valaki megveszi a jogokat, és folytatja. Valószínűleg új színészekkel, amitől elveszne a varázsa, szóval én jobban örülnék ha nem piszkálnák. Nagyszerű, hogy megélt 10 évadot, már csak elrontani lehet szerintem.
Ha angolul szeretnél tanulni, akkor nézd angolul, angol felirattal, mert ha netán nem érted mit mondanak, a felirat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!