Szulejmán c. sorozatban a későbbi Rüstem pasa, rosszabb lesz, mint Ibrahim pasa?
Ibrahimot meg fogja öletni Szulejmán és utána Rüstem fogja megkapni a pasa címet.
Ő rosszabb vagy jobb ember lesz,mint Ibrahim?
Rüstem mennyire fog visszaélni a hatalmával?
Kérlek írjatok!
Annyit tudok hogy Mihrimah (nem tudom hogyan kell leírni) lesz a felesége, bár ő nem akar majd hozzá menni mert Bali béget szereti, viszont Hürrem nem enged és összeházasodnak.
A háttérből Hürrem irányítja majd mint ahogy most is.
Köszönöm a válaszokat.
Igen,Ibrahim az elején rendes volt,mostanra teljesen elvesztette az eszét.
Több esetet is fel tudok sorolni,ahol "elvesztette az eszét":
Amikor megölette Hürrem régi szerelmét,Leót.
Aztán Nigár asszonyt is hitegette a szerelmével,aztán amikor lebuktak,akkor féltette a hatalmát ezért Nigárt és a gyermekét magára hagyta a pácban.
Vagy amikor a hadjáraton voltak,akkor a híres költőt (nem tudom a nevét) őt is meg akarta öletni a testőreivel.
Többször szultánnak hívta magát,aki pedig ezt nem akarta elismerni az kivégeztette.
Rüstem-et is figyelmeztette,Iskender halála után,hogy jól vigyázzon magára,mert ő lehet a következő.
Attól nem vesztette eszét mert megölette Leót, Hürrem hányakat ölt meg, ő is eszét vesztette? Akik ilyen pozícióban vannak, mint Hürrem vagy Imbrahim, nekik sajnos néha gyilkolniuk kell.
A gyerekét, hogy hagyhatta pácban, amikor azt hitte, hogy meghalt? Miután Hürremtől megtudja, hogy a gyereke él, gondját viseli (persze titokban). Nigart sem hagyta pácban, de nem is folytathatja vele a viszonyt, mert akkor elveszíti a hatalmát és Nigar a fejét.
Nem emlékszem a sorozatból olyanra, hogy kivégeztetett embereket, mert nem hívták szultánnak.
Figyelmeztette Rüstem-et, hogy Iskender után ő lehet a következő? Hisz Iskender hányszor meg akarja ölni Ibrahimot? Iskender szövetkezett Hürrem-el, amit Ibrahim is tud, így joggal gondolja, hogy Rüstem is ármánykodni akar ellene.
A szobros dologra magyarázatot adott Hatice-nak, azért csinálta, hogy megmutassa Hürrem-nek, hogy ő ezt is megteheti és a szultán ezt is elnézi neki, így hiába is próbálja az uralkodót ellene fordítani, nem fog sikerülni.
Egyébként a legtöbb dolgot ezért teszi, hogy Hürremnek bizonyítsa, a szultán őt jobban szereti, mint Hürremet.
Ja nyílván Hürremet akarja meggyőzni, lehet hogy csak hatalom éhes.
Ezen kár rágódni nem tudhatjuk hogy mi van a rendezők fejébe az viszont tény hogy a történelem szerint a Szultán ölette meg, biztos nem véletlen.
A rendező fejében biztos ez van, mert a szobros eset után kérdezte tőle Hürrem, hogy sok hibát követett már el, és az uralkodó megint megbocsátott neki, szerinte mi lehet ennek az oka. Erre azt felelte Ibrahim, hogy talán az uralkodó rájött, hogy már nem Hürrem a legfontosabb számára.
Az egy dolog, hogy hataloméhes, Hürrem is az, de, hogy ezt a hatalmat meg tudja tartani, nem lépheti túl a határait. Ibrahim feszegette a határait míg végül átlépte azokat. Hürrem is mondta az utolsó részek egyikében amikor meglátogatta Ibrahim sírját, hogy Ibrahim egyre közelebb és közelebb ment a tűzhöz (Szulejmán a tűz), míg végül a tűz elégette, míg ő, Hürrem, mindig tudta, hogy hol a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!