Szerintetek milyen lesz a Batman v. Superman film?
Én is nagyon várom !!! :D
És szerintetek a film végén ki fog győzni ?
Erre még nagyon kíváncsi vagyok :)
Batman fog győzni. Igen Superman lényegében egy isten, de szegény elég buta és befolyásolható. Batman az eszét és a különböző eszközeit (bombák, gránátok, egy kocsi ami igazából egy tank, repülő stb.) használja fel ellene.(meg lehet egy kis kryptonitot is) Na meg valószínűleg lesz segítsége (mint ahogy a The Dark Knight Returns-ben is volt.)
Viszont a filmnek csak ez lesz a központi mozgatója, szvsz rájönnek, hogy nem ellenségek és Lex Luthor áll az egész mögött.
Bővebben: szerintem Lex létrehozza a Doomsday nevű szörnyet Zod tábornok holttestéből. Ami ugye egy közös cél, egy közös ellenség amivel a Sötét Lovag és az Acélember meg kell küzdjön. Viszont, nem csak ők ketten az egyetlen hősök a filmben, hiszen benne lesz még Wonder Woman, aki ismeri Bruce Wayne-t és tudja, hogy ő Batman és Bruce is tudja, hogy Diana Wonder Woman. (igen barátok/szövetségesek). ÉS a filmben szerepel még Barry Allen-Flash, Arthur Curry-Aquaman, Victor Stone-Cyborg is.
Tehát, mint ahogy az alcím is mutatja (Dawn of Justice) a film végére összeáll/megszületik/létrejön az Igazság Liga.
Te jó isten hogy várom máááár !!! :) :D
Szóval akkor ez a film, teljesen a képregények történeteire lesz alapozva ! Igaz... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!