Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régebben láttam egy animációs...

Régebben láttam egy animációs filmet Batman és Superman összecsapásáról, mi lehet a címe?

Figyelt kérdés
Feltűnik benne a zöld íjász is, egy esetleg másfél órás film lehetett.

2015. ápr. 21. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki nyert? -és ezt most nem viccnek szántam, mert több alkalommal is volt köztük párbaj, de Batman csak az egyikben nyert, ráadásul ez több alternatív kontinuitásban is előfordult. A téma legszínvonalasabb feldolgozása az Jay Oliva által rendezett Batman: The Dark Knight returns, ami egy 80-as évekbeli képregénysorozat feldolgozása, két részes film, a második rész végén van a Batman kontra Superman viadal, de ez egy viszonylag új film, talán 2-3 éves lehet.
2015. ápr. 21. 17:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Batman nyer a végen, Oliver Queen segítségével; ha jól emlékszem a kormány uszítja supermant batman ellen. :)
2015. ápr. 21. 17:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Habár lehet hogy az, utánnanézek
2015. ápr. 21. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor az lesz, amit írtam, tehát Batman: The Dark Knight returns annak a második részében van a Supermannel való verekedése, bár sokan -többek közt én is- úgy tartják, hogy az első rész színvonalasabb.
2015. ápr. 21. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2015. ápr. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!