Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Történt már veleted olyan,...

Történt már veleted olyan, hogy egy film hatására megváltozott/megváltoztattad az életedet?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan film van, ami üzenni akar nekünk. Akár lefest egy lehetséges jövőképet egy sci-fi, akár bármilyen más jellegű film vagy sorozat. De úgy érzem, sok embernek nem jön át az üzenet, akármilyen hangos is.

Ezért kérdezem:

Volt már, hogy egy film hatással volt az életedre? Ha igen, akkor melyik film volt az, miért, és mi változott az életedben?

2015. júl. 15. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Huu. Talán a legutolsó amin nagyon elgondolkoztam, az a Locke volt. 2013-as angol felíratos film. Egyedül Tom Hardy játszik benne, viszont tényleg teljesen máshogy hozok döntéseket és amit eltervezek azt vègig is csinálom bármi áron, ha elkezdem. Szerintem okvetlen nézd meg felíratosan.
2015. júl. 15. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja és az az érdekes a filmben, hogy a dialógusokra épül. Egy színésze és egy helyszíne van. A többi "színész" csak hang, a telefon másik oldalán.
2015. júl. 15. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy az üzenet ne jönne át, de én annál tudatosabban élek, mint hogy gyakorlatilag egy idegen üzenete felforgathatná az életemet.
2015. júl. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!