Történt már veleted olyan, hogy egy film hatására megváltozott/megváltoztattad az életedet?
Figyelt kérdés
Rengeteg olyan film van, ami üzenni akar nekünk. Akár lefest egy lehetséges jövőképet egy sci-fi, akár bármilyen más jellegű film vagy sorozat. De úgy érzem, sok embernek nem jön át az üzenet, akármilyen hangos is.
Ezért kérdezem:
Volt már, hogy egy film hatással volt az életedre? Ha igen, akkor melyik film volt az, miért, és mi változott az életedben?
2015. júl. 15. 20:24
1/3 anonim válasza:
Huu. Talán a legutolsó amin nagyon elgondolkoztam, az a Locke volt. 2013-as angol felíratos film. Egyedül Tom Hardy játszik benne, viszont tényleg teljesen máshogy hozok döntéseket és amit eltervezek azt vègig is csinálom bármi áron, ha elkezdem. Szerintem okvetlen nézd meg felíratosan.
2/3 anonim válasza:
Ja és az az érdekes a filmben, hogy a dialógusokra épül. Egy színésze és egy helyszíne van. A többi "színész" csak hang, a telefon másik oldalán.
3/3 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy az üzenet ne jönne át, de én annál tudatosabban élek, mint hogy gyakorlatilag egy idegen üzenete felforgathatná az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!