Régi filmet keresek, viszont nem találom?
Figyelt kérdés
Keresek egy filmet, a címét nem tudom. Sok évvel ezelőtt a Duna tv adta le, még nekik is írtam, de válaszra sem méltattak. A film az Agatha Christie "Tíz kicsi indián (vagy néger) horrorparódiája vagy krimiparódiája volt valószínúleg, de ebben sem vagyok biztos, csak találgatok.. Arra emlékszem, hogy a kerti szökőkútban találták meg az egyik hullát, eközben már főtt a konyhában az óriási kondérban egy másik hulla......Egy másik fórumon ajánlották a "ki öli meg Európa nagy konyhafőnökeit?" cimű filmet. Letöltöttem, az is nagyon jó, de nem ez, amire én gondolok. Ha valaki tud segíteni, nagyon hálás lennék. Ha esetleg hasonló filmet tud ajánlani, azt is köszönöm2015. júl. 15. 19:42
1/5 anonim válasza:
Meghívás egy gyilkos vacsorára (Murder by Death) ?
Nem biztos, mert nagyon régen láttam, de mintha hasonló lett volna.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ismerem ezt is, amúgy jó ötlet, de ez sem az sajna Kérlek gondolkodj még, hátha eszedbe jut még valami:-).
2015. júl. 15. 21:02
4/5 anonim válasza:
Én nem tudom, de javaslom, hogy regisztrálj a kritikustomeg.org oldalra, ott van egy olyan topic, h filmet keresek. Nekem mindig tudtak segíteni.
5/5 KVAZAR válasza:
Ez is csak tipp, de esetleg a Nyom? (1985) [Clue]
[ [link] ]
Nagyon hasonló koncepció, mint a Meghívás egy gyilkos vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!