Tudnátok olyan animét keresek, ami hasonlít az An no exorcist-hez vagy Owari no seraph-hoz vagy Kuroshitsuji-hoz vagy valami ijesmihez?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy jó legyen és legyen benne egy kis dráma, horror meg lehetőleg ne legyen rövid, hogy sokáig nézhessem.
Ja és lehetőleg legyenek kidolgozottak a karakterek.
2015. júl. 14. 21:59
1/4 anonim válasza:
Hát mondjuk az Owari no Seraph meg a "jó legyen" két eléggé különböző dolog. Nézd a neverend shouneneket, ha az Owarival elvoltál azokkal is el leszel.
2/4 anonim válasza:
Deadman wonderland
Death Note
Attack on Titan
Devil my cry
Ga-Rei Zero
Tokyo Ghoul
Tessék, bár nem értem miért írtad hogy legyen benne horror is mikor az ao no exorcistba pl szerintem semmi horror nem volt... de én olyan shounen és horror közötti animéket írtam... amibe akad vér meg akció meg stb. Remélem azért tudtam segíteni :)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi nagyon jókat írtatok. (azért írtam a horrort mert amiket felsoroltam azokban nem volt)
2015. júl. 16. 12:24
4/4 barnaszemű válasza:
Az Ao no exorcist-hoz hasonló pl a Noragami. Úúúú, de imádtam az Owarit! Ízlések és pofonok, de nekem tetszett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!