Ao No Exorcist című animéhez hasonlót mondanátok?
Lehetőleg ne ilyen gagyi legyen. Hanem a szereplők legyenek kidolgozva, ne ilyen krisz-kraszok legyenek.
Ha segít láttam már a Hataraku Maou-samat is (de ez nem tetszett kifejezetten a karakterek kidolgozása miatt, itt a külsőre gondolok), meg a Kuroshitsujit is.
Hány éves vagy és mennyire bírod a drámát? >:D
Most új: Owari no Seraph, ha a Kuroshitsuji tetszett kinézetre ez is fog. A manga gyönyörű (a szemem kifolyik), de az anime (11 ep atm) is nagyon szép. [link]
Ha olvasnál valami jót: TOKYO GHOUL, az anime egy rakás szar de a manga storyja beszippant és kicsit durva is, szal ajánlanám 16+, ja és sírni fogsz. a rajz stílus nem ez a Kuroshitsuji-szép, de imádni fogod mert olyan hangulatot ad. [link]
Rövid anime amit érdemes megnézni csodaszép animáció, jó zene: Zankyou no Terror https://www.youtube.com/watch?v=KDtA8aYjzzM - Sírni fogsz
Lightosabb storyért Toaru Kagaku no Railgun - ez egy spin off de az eredeti az egyenesen uncsi. Ez elég izgi. Nem hiszem h sírós, de megmozgatja az érzelmeket. Mostmár több season is van. Sokáig kedvencem volt.
Parasyte, ez body horror, de jó. Látványos karakterfejlődés, meg alapból érdekesek. Van benne tragédia. - de ha Ao-t kiálltad ez nem lesz probléma.
Ha vmi hosszút kipróbálnál ami ad valami biztos pontot az életedben (nem a one piece lol) akkor a Detective Conan igérem lesz mit nézni én most a 743. epizódnál tartok és le vagyok maradva :D ja ne feledjük a 16-17 filmet.
Ez az anime régóta fut, eleinte az animáció hagy maga után kivánni valót, de javul látványosan (nagyon vicces).
Egyenlőre ennyi, mangát több jót tudok, ha esetleg van pontosabb fogalmad arról mit szeretnél írj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!