Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt még valaki olyan aki...

Van itt még valaki olyan aki a Death note-ban végig Light-tal volt?

Figyelt kérdés
Úgy értem aki nem L mániás hanem végig Lightnak szurkolt. Én pl L-t csak azért szerettem mert egy tökéletes ellenfél volt Lightnak és nagyon izgalmas volt a harc közötük, de végig szurkoltam, hogy sikerüljön kicsinálni :) .

2015. júl. 11. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Legtöbb ember. Ha nem így lenne akkor nem lenne népszerű.

De tény, hogy végére begolyózott a főhős, kár érte, egy olyasmi karakter sokkal jobb lett volna mint pl Loluch a Code Geassból.

2015. júl. 12. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Jelen... Én is vártam L halálát. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen kis homokosok jönnek L helyére... :(
2015. júl. 12. 09:30
 3/8 Firedoom ***** válasza:
Filmben legalabb nincs benne N, nagyon utáltam azt a karaktert.
2015. júl. 12. 13:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Éljenek a Light pártiak. Egy csomó gyakori kérdésekes death Note-os kérdésnél a válaszok 80%-a az h L milyen cuki és, hogy milyen kár h meghalt... Mondjuk az tényleg kár mert így nem volt Lightnak méltó ellesnége... De jó, hogy nem csak én bírom Lightot! :) :)
2015. júl. 15. 13:18
 5/8 anonim válasza:
Én is végig Lightnak szurkoltam.
2015. júl. 16. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A legeslegvége felé, már nem, de sokáig Light volt a kedvencem. És szerintem helyesen cselekedett....
2015. júl. 17. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hááát, én Lightot nagyon utálom. :D Alapvetően nem szeretem a manipulatív embereket, és halálbüntetés-ellenes vagyok, szóval... ¯\_(ツ)_/¯

Amúgy én L-et, Neart és Mello-t is nagyon szerettem, de nem azért, mert cukik voltak, hanem mert nagyon okosak voltak.

2015. júl. 17. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Light az egyik (ha nem a kedvencem) kedvenc amine karakterem, teljes mertekben egyet ertettem minden gondolataval es tettevel..mikor Ryuk megolte.. hat eletem egyik legrosszabb erzese volt szerintem. Ha Light letezne terdenallva hajolnek meg elotte, de igy csak a Death Note keszitoje elott fogok.

Ebbol kifolyolag nyilvanvalo, hogy L -t utalom, nyelt volna felre.

2015. dec. 27. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!