Death Note rajongok segítség kéne nekem. Most néztem végig az animét és állitolag van neki egy másik befejezése haverom állitása szerint. Szerintetek?
https://www.youtube.com/watch?v=Ue8fM2FBL_A
A mangában volt, egész nyugodtan lehetne anny ezsed, hogy beírod a googlebe, hogy death note alternative ending. Nem megerőltető.
Utolsó: azért nem kell hurrogni!
Gurami: azt hiszem van egy anime film változata is, ami az anime rövidített változata, és úgy kezdődik, hogy Ryuk-ot megkeresi egy halálisten, hogy meséljen neki Light-ról, hogy hogy volt az ő története...
Nem láttam végig ezt a változatot, mert csúszott a szinkron.
De nem hinném , hogy másik befejezés lenne, sztem csak + ráadás a rajongóknak.
Ja meg van erre is tényleg egy elmélet, mert elvileg, aki használja a naplót az nem kerül sem a mennybe, sem a pokolba = halálisten lesz? Lehet. Szóval az anime movie változatban van arra esély, hogy Light volt halálisten ként aki megkereste Ryuk-ot, de nem állítom biztosra, mert a végét nem láttam.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!