Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Death Note rajongok segítség...

Death Note rajongok segítség kéne nekem. Most néztem végig az animét és állitolag van neki egy másik befejezése haverom állitása szerint. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az volt az a befejezés hogy Yagami Light meghalt és az utolsó 10-15 másodpercbe az mutatják hogy ott a halál istenek világa és Light/Kira megjelenik a halálistenek között... Segitsetek... :)

2014. márc. 6. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én két befejezésről tudok. Az Eredeti meg ami a Live Action filmben volt.
2014. márc. 6. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Ue8fM2FBL_A

A mangában volt, egész nyugodtan lehetne anny ezsed, hogy beírod a googlebe, hogy death note alternative ending. Nem megerőltető.

2014. márc. 6. 10:12
 3/3 Nirata ***** válasza:

Utolsó: azért nem kell hurrogni!

Gurami: azt hiszem van egy anime film változata is, ami az anime rövidített változata, és úgy kezdődik, hogy Ryuk-ot megkeresi egy halálisten, hogy meséljen neki Light-ról, hogy hogy volt az ő története...

Nem láttam végig ezt a változatot, mert csúszott a szinkron.

De nem hinném , hogy másik befejezés lenne, sztem csak + ráadás a rajongóknak.

Ja meg van erre is tényleg egy elmélet, mert elvileg, aki használja a naplót az nem kerül sem a mennybe, sem a pokolba = halálisten lesz? Lehet. Szóval az anime movie változatban van arra esély, hogy Light volt halálisten ként aki megkereste Ryuk-ot, de nem állítom biztosra, mert a végét nem láttam.

:)

2014. márc. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!