Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Doramasok! Tudtok olyan...

Doramasok! Tudtok olyan koreai vagy japán drámát amiben az első szerelem évekkel később teljesedik be?

Figyelt kérdés

2015. júl. 9. 23:49
 1/7 anonim válasza:

Én az Itazura na Kiss- Love in Tokyo című japán doramát ajánlanám, illetve a 2. évadját is. Mind a két évad 16-16 részes. Nagyon nagyon nagyon imádtam ^^ Ez olyan mint a Playful Kiss, csak japán verzióban. Személy szerint nekem a japán jobban bejött.

A 2. évad fent van viki.com oldalon végig magyar felirattal.

2015. júl. 10. 01:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

De.. Már láttam és tetszett is, de most nem egészen ez a téma amit keresek.

A halálosan szerelmes csajszi meg menő srác aztán előbb utóbb össze jönnek... ennél komolyabb témában keresgélek.

2015. júl. 10. 16:59
 3/7 anonim válasza:
Rengeteg doramát láttam már de sajnos csak ez jutott eszembe aminél egy kicsit több időbe telik mire viszonozzák a szerelmét a lánynak. Ha esetleg eszembe jut ilyen vagy találok, akkor leírom.
2015. júl. 10. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
The Time We Were Not In Love mostani sorozat a vége valószínű hogy mi lesz, bár sose lehet tudni . De ilyesmiről szól
2015. júl. 13. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Pontosan erre gondoltam, de már elkezdtem nézni mikor elkezdték. :)
2015. júl. 24. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Reply 1997 (másik címe: Answer me 1997)
2015. aug. 29. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Itazura na Kiss, Time between Dog and Wolf, Pinocchio, és kb. az összes K-drama.
2016. márc. 25. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!