Kinek mi a kedvenc sorozata?
Nagyon szeretek sorozatokat nézni, de sajna már alig találok valami jó sorozatot.. Ezért is kérnék javaslatokat.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Breaking Bad
Dexter
Teen Wolf
Banshee
Agymenők
Cobra 11
Agymenők
Jóbarátok
Így jártam anyátokkal
Modern család
Once upon a time
The 100
Orphan black
Pretty little liars
Kérdező te milyen sorozatokat szeretsz? Akkor könnyebb hasonlót ajánlani.
Breaking Bad
iZombie
Trónok Harca
Maffiózók
Odaát
The Walking Dead
American Horror Story
Better Call Saul
Hirtelen ennyi jut az eszembe ami tényleg nagyon jó!
Breaking Bad
Better Call Saul
Prison Break
Black Sails
Vikings
Hannibal
Orphan Black
A zöld íjász
Hannibal
Sherlock(természetesen az angol)
Bocsi nem tudok magyar címeket, de ezek:
Once upon a time
The Americans
Wayward pines
Big Bang Theory
Madam Secretary
Egyébként jobban tudunk segíteni ha leírod milyen témában szeretnél tippeket kapni.
Leginkább mindenfélét szeretek ezért is nem írtam meg h milyen fajtájúak legyenek.
Láttam már vígjátékot, olyat amik tinikről szólnak, horrort, romantikusat, nyomozósat, zenéset, fantázia...stb
ÉS mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!:))
Dexter: Rohadt jó sorozat ilyen helyszínelős jelleg de nem csi szerű ettől sokkal több és a története nagyon jó mindenképp megéri belenézni nagyon jó a színészi játék
Teen Wolf: Lehet vicces de én vérfarkasos twilightnak mondanám persze nem olyan nyálas, de a helyszín hasonló és a szerelmi szál harmad rangú. Ennek is nagyon jó a története én nagyon szeretem. Kicsit odaát fílingje is van.
Odaát: Démononos Szörnyes film természetfölötti teremtményekre vadászik két testvér. Az első 3-4 évad nagyon jó nekem a többi nem jött be.
Lost: Ezt kb mindenki ismeri meg régi sorozat, de rettentő érdekes.
Hősök: Ez is nagyon izgalmas sorozat nagyon érdekes a témája, természet fölötti képességek egy napfogyatkozás miatt
Trónok harca: Ez kihagyhatatlan 21. század top 10 legjobb sorozatában benne van.
Shameless: Kicsit vígjátékos szerű de van benne dugás rendesen, tipikus csóró de eszes családról szól mindennapjaik, apa brutális alkesz anya lelépett, a legidősebb lány gondozza a családot, egyik fiú géniusz a másik meleg. Tényleg jó megéri megnézni az első rész is megfoghat.
így jártam anyátokkal: Jóbarátok egy az egyben, ez is kötelező mű.
Breaking bad és amerikai horrorsztory: Egyszer megnézhetőek, mind a kettő érdekes de nekem a 2. jobban bejött eléggé paranormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!