Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek mi a kedvenc sorozata?

Kinek mi a kedvenc sorozata?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek sorozatokat nézni, de sajna már alig találok valami jó sorozatot.. Ezért is kérnék javaslatokat.

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2015. júl. 9. 23:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Breaking Bad

Dexter

Teen Wolf

Banshee

Agymenők

Cobra 11

2015. júl. 10. 02:52
 12/21 anonim válasza:

Agymenők

Jóbarátok

Így jártam anyátokkal

Modern család

Once upon a time

The 100

Orphan black

Pretty little liars

Kérdező te milyen sorozatokat szeretsz? Akkor könnyebb hasonlót ajánlani.

2015. júl. 10. 07:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Breaking Bad

iZombie

Trónok Harca

Maffiózók

Odaát

The Walking Dead

American Horror Story

Better Call Saul

Hirtelen ennyi jut az eszembe ami tényleg nagyon jó!

2015. júl. 10. 07:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Breaking Bad

Better Call Saul

Prison Break

Black Sails

Vikings

Hannibal

Orphan Black

2015. júl. 10. 09:33
 15/21 anonim ***** válasza:

A zöld íjász

Hannibal

Sherlock(természetesen az angol)

2015. júl. 10. 09:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Bocsi nem tudok magyar címeket, de ezek:

Once upon a time

The Americans

Wayward pines

Big Bang Theory

Madam Secretary

Egyébként jobban tudunk segíteni ha leírod milyen témában szeretnél tippeket kapni.

2015. júl. 10. 14:19
 17/21 A kérdező kommentje:

Leginkább mindenfélét szeretek ezért is nem írtam meg h milyen fajtájúak legyenek.

Láttam már vígjátékot, olyat amik tinikről szólnak, horrort, romantikusat, nyomozósat, zenéset, fantázia...stb

ÉS mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!:))

2015. júl. 10. 15:18
 18/21 A kérdező kommentje:
ÉS elfelejtettem írni, hogy az amerikai sorozatokat szeretem leginkább... persze van 1-2 kivétel.
2015. júl. 10. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Oz, Whitechapel, Hannibal, Killing, Sons of Anarchy, Drót, Maffiózók meg még elég sok.
2015. júl. 10. 15:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Dexter: Rohadt jó sorozat ilyen helyszínelős jelleg de nem csi szerű ettől sokkal több és a története nagyon jó mindenképp megéri belenézni nagyon jó a színészi játék

Teen Wolf: Lehet vicces de én vérfarkasos twilightnak mondanám persze nem olyan nyálas, de a helyszín hasonló és a szerelmi szál harmad rangú. Ennek is nagyon jó a története én nagyon szeretem. Kicsit odaát fílingje is van.

Odaát: Démononos Szörnyes film természetfölötti teremtményekre vadászik két testvér. Az első 3-4 évad nagyon jó nekem a többi nem jött be.

Lost: Ezt kb mindenki ismeri meg régi sorozat, de rettentő érdekes.

Hősök: Ez is nagyon izgalmas sorozat nagyon érdekes a témája, természet fölötti képességek egy napfogyatkozás miatt

Trónok harca: Ez kihagyhatatlan 21. század top 10 legjobb sorozatában benne van.

Shameless: Kicsit vígjátékos szerű de van benne dugás rendesen, tipikus csóró de eszes családról szól mindennapjaik, apa brutális alkesz anya lelépett, a legidősebb lány gondozza a családot, egyik fiú géniusz a másik meleg. Tényleg jó megéri megnézni az első rész is megfoghat.

így jártam anyátokkal: Jóbarátok egy az egyben, ez is kötelező mű.

Breaking bad és amerikai horrorsztory: Egyszer megnézhetőek, mind a kettő érdekes de nekem a 2. jobban bejött eléggé paranormális.

2015. júl. 11. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!