Kinek mi a kedvenc sorozata?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek sorozatokat nézni, de sajna már alig találok valami jó sorozatot.. Ezért is kérnék javaslatokat.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
2015. júl. 9. 23:12
1/21 anonim válasza:
Dexter, My mad fat diary, Six feet under (sírhant művek). Ezeket néztem/nézem nemrégiben. :D
3/21 anonim válasza:
Odaát, Hawaii Five-O, Csillagkapu Atlantisz
Most kezdtem a Trónok harcát mert sokan dicsérték, de epizódonként oszlik meg a véleményem...
4/21 anonim válasza:
Kívülállók (Misfits), Odaát (Supernatural), The Walking Dead, A búra alatt (Under the doom), A vámpír, a vérfarkas és a szellem (Being human - UK)
5/21 anonim válasza:
Babylon-5. Csillagkapu:Atlantisz.
6/21 anonim válasza:
Csillagkapu, Lost, Gravity falls
7/21 anonim válasza:
CSI-sorozatok
Dr. Csont
Medicopter 117
Barátok közt
Knight Rider
A zöld íjász
9/21 anonim válasza:
Teen Wolf
Kinos
Igy jartam anyatokkal
Az elet csajos oldala
A zöld ijasz
A mentalista
Baratok kozt
10/21 anonim válasza:
Game of Thrones
The Walking Dead
American Horror Story
Bates Motel
Breaking Bad
Ezek a sorozatok nagyon jók, kihagyhatatlanok szerintem egy sorozatokat imádó számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!