Első szerelemről szóló filmeket keresek (? )
Ami először beugrott a kérdésedet olvasva, egy (talán 70-es évekbeli fim). Így nem mai darab, de nekem nagyon tetszett, bár a régebbi filmekért nem vagyok oda annyira.
Egy kis szigeten játszódik 1942-ben, egy fiatal fiúról szól aki egy 20-as évei közepén járó nőbe szeret, akinek a férje az európai fronton van.
Miután a film végén a főszereplő már felnőtt fejjel elmondta a záró szavait, napokig a hatása alatt voltam. Azóta sem mertem megnézni :)
A címe: Kamaszkorom legszebb nyara (Summer of 42)
Házibuli
A tizedik nyár
Kamasz nyár
Apám a hős
Nem adok kosarat
Ez régebbi film, a 90-es évekből, de most nem rég láttam, és engem nagyon megfogott. Először nem akartam megnézni, mert egyébként nem igazán érdekel a kosárlabda, meg egyik sport sem, de az csak a film háttere. Gyerekkoruktól mutatját be őket, szóval nem csupa rózsaszín szirup az egész, hanem reális, és nagyon megható a vége, szerintem. Nem sok más filmet bírtam eddig végignézni fekete szereplőkkel, de ez kivételesen jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!