Tudnátok lehetetlen szerelemről szóló animéket mondani?
Phu... nehezet kérdeztél.
Talán a Shigatsu wa Kimi no Uso. Ez srác szemszögéből van, de nem jöhetnek össze, mert... nos... izé, nem akarok spoilerezni, de a lényeg, hogy nem tudnak. :D Lehet rajta sírni amúgy. Bár én mindenen bőgök, szóval nem tudom, hogy téged meghat-e.
Hm... ilyennel talán csak ezzel az egy szemmel találkoztam...
Nagi no Asukara: Na, itt úgy kavargatják a szerelmi szálakat, hogy arra szó nincs. Nem konkrétan valakinek a szemszögéből van, ha jól emlékszem, de már régen láttam.
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai: Röviden AnoHana. Menma gyerekkorában életét vesztette ez pedig a barátaiban mély sebeket hagyott, de a lány szellemként visszatér hozzájuk. Sok minden ki fog derülni a kapcsolataikról.
Zetsuen no Tempest: Itt egy beteljesületlen szerelem körül forog az egész a maga különös módján, bár lehet, hogy az első néhány rész alapján még nem fog átjönni, de szerintem érdemes vele egy próbát tenni. Mondjuk itt azért az akció-fantasy vonal is dominál.
AnoHana
Clannad
Tasogare Otome x Amnesia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!