Mi a kulombseg a horror, sci-fi, misztikus, thriller, western, fantasy filmek kozott?
felőlem Neked jelentheti azt is a sci-fi, hogy gumicukorból van és lövöldöznek benne, de ez akkora hülyeség, hogy jó ilyet néha olvasni nem vicclapokon is :D
speciel én nem mentem fel semmilyen "oldalra" a tényekért. irodalmi stilisztikából írtam a szakdolgozatomat, úgyhogy a stílusokat ugyancsak jól ismerem... sajnálom.
amúgy neked akkor a die hard is sci-fi? :))
még egyszer, utoljára leírnám, mi a sci-fi lényege, röviden, csak azért, hogy a kérdezőnek ne kelljen visszalapoznia az első oldalra:
egy fiktív tudomány/technika hatása a napjaink társadalmi problémáiból leképezett világra. leggyakrabban a mi történelmünk jövőjében játszódik, de játszódhat alternatív univerzumokban is. a fantasztikus irodalom/film egyik része a fantasy mellett.
"felőlem Neked jelentheti azt is a sci-fi, hogy gumicukorból van és lövöldöznek benne, de ez akkora hülyeség, hogy jó ilyet néha olvasni nem vicclapokon is :D"
na egy olyan filmet szivesen megneznek :D
en csak elmondtam a velemenyem :) de általaban a sci-fikben sok az akcio jelenet.. ebbol jon a velemenyem hogy altalaban a sci-fik is akcio filmek .. bocs ha megbántottalak a velemenyemmel ..
azt értsd meg, hogy ez nem vélemény kérdése, hanem fogalmak, definíciókkal. technicus terminusok.
speciel mondhatom azt, hogy a sűrűség nekem azt jelenti: godzilla mászkál a japán felhőkarcolók között, de valójában az a mennyiség, amely kifejezi az adott anyag egységnyi térfogatának a tömegét. és az irodalmi stilisztika ugyanolyan egzakt tudomány, mint a fizika. érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!