Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a kulombseg a horror,...

Mi a kulombseg a horror, sci-fi, misztikus, thriller, western, fantasy filmek kozott?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 18:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

felőlem Neked jelentheti azt is a sci-fi, hogy gumicukorból van és lövöldöznek benne, de ez akkora hülyeség, hogy jó ilyet néha olvasni nem vicclapokon is :D

speciel én nem mentem fel semmilyen "oldalra" a tényekért. irodalmi stilisztikából írtam a szakdolgozatomat, úgyhogy a stílusokat ugyancsak jól ismerem... sajnálom.

amúgy neked akkor a die hard is sci-fi? :))

még egyszer, utoljára leírnám, mi a sci-fi lényege, röviden, csak azért, hogy a kérdezőnek ne kelljen visszalapoznia az első oldalra:

egy fiktív tudomány/technika hatása a napjaink társadalmi problémáiból leképezett világra. leggyakrabban a mi történelmünk jövőjében játszódik, de játszódhat alternatív univerzumokban is. a fantasztikus irodalom/film egyik része a fantasy mellett.

2015. júl. 7. 23:47
 22/26 anonim ***** válasza:

"felőlem Neked jelentheti azt is a sci-fi, hogy gumicukorból van és lövöldöznek benne, de ez akkora hülyeség, hogy jó ilyet néha olvasni nem vicclapokon is :D"

na egy olyan filmet szivesen megneznek :D

en csak elmondtam a velemenyem :) de általaban a sci-fikben sok az akcio jelenet.. ebbol jon a velemenyem hogy altalaban a sci-fik is akcio filmek .. bocs ha megbántottalak a velemenyemmel ..

2015. júl. 8. 00:02
 23/26 anonim ***** válasza:
dehogy bántottál meg, csak nem azt jelenti. ne haragudj, de muszáj voltalak kijavítani.
2015. júl. 8. 00:03
 24/26 anonim ***** válasza:
nem haragszom , de ha tudod hogy jobban tudsz másnál dolgokat azt nem kell feltetlenul bebizonyitani, ahány ember annyi velemeny .
2015. júl. 8. 00:08
 25/26 anonim ***** válasza:

azt értsd meg, hogy ez nem vélemény kérdése, hanem fogalmak, definíciókkal. technicus terminusok.

speciel mondhatom azt, hogy a sűrűség nekem azt jelenti: godzilla mászkál a japán felhőkarcolók között, de valójában az a mennyiség, amely kifejezi az adott anyag egységnyi térfogatának a tömegét. és az irodalmi stilisztika ugyanolyan egzakt tudomány, mint a fizika. érted?

2015. júl. 8. 00:28
 26/26 anonim ***** válasza:
nem arrol van szo hogy nem ertem. ertem amit mondasz es most mar tudom mi az a sci-fi .. de nekem akkor is az akcio fog eszembe jutni :/ hogy mondjam ezt.. olyan mint egy zene oke tudom hogy mirol szol de nekem nem az jutna eszembe rola hogy jaj de romantikus az amirol szol hanem egy emlek..nem a legjobb pelda de most nem jut eszembe jobb.. na most nekem a sci-firol az akcio jut eszembe.
2015. júl. 8. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!