Titeket nem idegesítenek a minyonok?
Figyelt kérdés
Engem nagyon :)2015. júl. 3. 20:31
1/8 anonim válasza:
Nem, de nem is nézegetem őket. A múltkor a moziban volt az előzetese, kibírtam.
2/8 anonim válasza:
Végre valaki, aki nem bírja őket :D Hányingerem van, hogy tolják a képembe folyton, és mindenki elvárja, hogy imádjam őket, pedig borzasztó idegesítőek :D
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
én is ezt mondom, végre valaki!!!:D
annyira idegesítő az az új tic tac-os reklám is...meg ahogy vinnyognak
2015. júl. 4. 11:19
5/8 anonim válasza:
Ezt nem bírom felfogni. Egy mese szereplők után nyáladdzani? Nevetséges elképzelni is, hogy létezik ilyen. Semmit nem csinálnak, semmi értelmük, de úgy oda vannak értük a lányok, mint a fiúk a jó kocsikért, de annak van is értékük. Ezeknek nincs. A meséről meg kritikát is kár csinálni. Nyomják le a torkunkon, hogy ezek aranyosak. Még ha azok is lennének filmet ne csináljunk már minden sz. rból.
6/8 anonim válasza:
De, nagyon :D Engem is irritál, amit mondanak, hogy bannnannaaaaa vagy mi, szerintem semmi vicces nincs benne. És még csak nem is aranyosak, én legalább is életembe nem láttam még ilyen nyomi meseszereplőket.
7/8 anonim válasza:
Ez egy aktuális őrület, remélhetőleg hamar tovatűnik.
Releváns:
8/8 anonim válasza:
Sztem meg kuva vicces,szorakoztato :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!