Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek lesz Felhők...

Szerintetek lesz Felhők fölött 3 méterrel 3. rész?

Figyelt kérdés
Szerintem nem kielégítő a 2. rész és sokaknak nem tetszik annyira mint az első, na meg néhány részlet miatt eléggé befejezetlennek tűnik. Szerintetek lesz 3. rész, vagy a film készítői a nézőkre bízzák a folytatást?

2015. júl. 1. 17:07
 1/4 anonim válasza:
szerintem nem lesz új rész
2015. júl. 1. 18:35
 2/4 anonim válasza:
Remélem hogy lesz 3. mert a 2.rész tényleg elég furcsán fejeződött be.
2015. júl. 7. 22:01
 3/4 anonim válasza:

Szerintem nem lesz 3.rész.Sajnos :-(

Nekem is elég befejezettnek tűnik,mivel "H" beleszeret abba a nyomoronc csajba...

Nem tudom,de vhogy nekem egész film alatt nem volt szimpi a csaj,a viselkedése meg..ááá...mindig azt vártam mikor pattan már meg és tűnik el a fenébe...

de nem tűnt el,sajnos,bánatomra inkább kijött belőle az,hogy egész végig koslatott a srác után és tök odavan érte..:-(

Jól összeilletek volna...

Babi a 2.részben szépen be is választott magának partnert,

de legalább az anyjának tetszik,ez volt a lényeg!!!!

pedig az apja tök normális Babinak,nem is tudom ,hogy viselte el azt a nőt:-)

1.na mindegy,sztem sokan azért gondolják azt,hogy lesz folytatása,mert a végén együtt volt Babival???

2.meg ugye,azért,mert sokan azt vártuk,hogy Babival fogjánk összehozni mindennek ellenére,de sajnos nem így lett!!!

2015. aug. 9. 22:36
 4/4 anonim válasza:
[link] készülőben. Már én is alig várom, ha jol olvastam Babi terhes H -tól :-)
2016. nov. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!