Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A galaxis őrzői. Jó film vagy...

A galaxis őrzői. Jó film vagy nem?

Figyelt kérdés
Még nem láttam, de szeretném megnézni, és sok kritikát olvastam, de az egyik oldalon azt írják, hogy 2014 legjobb filmje volt, a másikon meg hogy tök értelmetlen, blabla. Nektek tetszett? Jó a sztori?

2015. jún. 30. 18:03
 1/7 xinexol ***** válasza:
21%

Tipikus kicsit giccses Hollywood-i popcorn mozi.

Egyszer bőven meg lehet nézni, de ne várj nagy dolgokat. :)

2015. jún. 30. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Valóban nem egy nagy szám film, de amikor megnéztem akkor nem unatkoztam rajta, szóval egyszer mindenképp megnézhető.
2015. jún. 30. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Marvel film. Ha szereted őket akkor tetszeni fog. Ha nem, akkor meg popcorn mozi, nem egy nagy szám blablabla.
2015. jún. 30. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó film. Én már sokszor láttam.
2015. jún. 30. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Marvel filmek közül a legjobb.

Ha a képregény adaptációkat nézzük akkor éppen befér a top-5 be.

Ha nem vagy oda a képregényfilmekért akkor is egy elég jó sci-fi fantasy. Nagyon vicces film. Szerintem.

2015. jún. 30. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem jó film. Egy vicces, humoros sci-fi, ami abszolút nem veszi komolyan magát, de pont ettől lesz annyira ütős, abszolút nem erőltettek bele semmi tanulságot vagy ilyesmit, csak szórakoztatni akar. És mindemellett elég jó a története és nagyon látványos is.
2015. jún. 30. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett. Azt jobb ha tudod, hogy a film nem annyira veszi komolyan magát, a Marvelhez képest sem. Lásd a végén a kisfilmet:D Másrészt itt elkezdték jobban kibontani a következőkben meghatározó sztorivonalat. Kicsit több dolog derül ki a Tesserat és a többi nagy erejű cuccról.
2015. jún. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!