A galaxis őrzői. Jó film vagy nem?
Figyelt kérdés
Még nem láttam, de szeretném megnézni, és sok kritikát olvastam, de az egyik oldalon azt írják, hogy 2014 legjobb filmje volt, a másikon meg hogy tök értelmetlen, blabla. Nektek tetszett? Jó a sztori?2015. jún. 30. 18:03
1/7 xinexol válasza:
Tipikus kicsit giccses Hollywood-i popcorn mozi.
Egyszer bőven meg lehet nézni, de ne várj nagy dolgokat. :)
2/7 anonim válasza:
Valóban nem egy nagy szám film, de amikor megnéztem akkor nem unatkoztam rajta, szóval egyszer mindenképp megnézhető.
3/7 anonim válasza:
Marvel film. Ha szereted őket akkor tetszeni fog. Ha nem, akkor meg popcorn mozi, nem egy nagy szám blablabla.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó film. Én már sokszor láttam.
5/7 anonim válasza:
Marvel filmek közül a legjobb.
Ha a képregény adaptációkat nézzük akkor éppen befér a top-5 be.
Ha nem vagy oda a képregényfilmekért akkor is egy elég jó sci-fi fantasy. Nagyon vicces film. Szerintem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem jó film. Egy vicces, humoros sci-fi, ami abszolút nem veszi komolyan magát, de pont ettől lesz annyira ütős, abszolút nem erőltettek bele semmi tanulságot vagy ilyesmit, csak szórakoztatni akar. És mindemellett elég jó a története és nagyon látványos is.
7/7 anonim válasza:
Nekem tetszett. Azt jobb ha tudod, hogy a film nem annyira veszi komolyan magát, a Marvelhez képest sem. Lásd a végén a kisfilmet:D Másrészt itt elkezdték jobban kibontani a következőkben meghatározó sztorivonalat. Kicsit több dolog derül ki a Tesserat és a többi nagy erejű cuccról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!