Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki spoilerezne nekem? (OITNB)

Valaki spoilerezne nekem? (OITNB)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Tegnap kezdtem bele az orange is the new blackbe és ma befejeztem az első évadot. Borzasztóan tetszik, de most nincs idom egy jo darabig belekezdeni a 2. évadba, igy valaki elmondaná, hogy mi lesz Piperrel miután megveri a csajszit? Meg fog halni a lány?

Előre is kosziii!:)

2015. jún. 30. 14:34
 1/7 anonim ***** válasza:

affenét hal meg. homofób, militáns vadkeresztényeket ettől nehezebb kiiktatni.

csak kap egy sor új fogat.

Alexet kiengedik, majd újra lecsukják, és hát kiderül, hogy méginkább gerinctelen geczi mint azt eddig hittük, de Piper van olyan hülye hogy még ezután is akar tőle valamit.

Idegesítőbbek lassan mint Larry.

A harmadikban sok a nemi erőszak.

2015. jún. 30. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepeeen!:))

Neem...szerintem Alex a hülye, hogy akar valamit Pipertol....Piper nem érdemli meg Alext...nekem ez jött le az első evadbol:/

2015. jún. 30. 16:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Ooo basszus...megis belekezdtem...teljesen kiabrandultam Alexbol....pedig ő volt a kedvencem...
2015. jún. 30. 19:01
 4/7 anonim válasza:
Ne aggódj szivem, jön a második vége, meg a harmadik évad, és megint bele szeretsz..
2015. jún. 30. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Alexet végig rühelltem. Egy egoista arrogáns pitsa volt már a kezdettől.
2015. júl. 1. 00:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Engem pont ez fog meg egy nőben, hogy egy kicsit egoista, eléggé arrogáns, tudja mit akar....
2015. júl. 1. 06:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Pedig együtt nagyon arik
2015. júl. 4. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!