Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki spoilerezne nekem a...

Valaki spoilerezne nekem a Wayward pines-ről?

Figyelt kérdés
Most kezdődött ez a sorozat, egész meg is fogott, viszont a főszereplő színészt zsigerből rühellem, szóval nekiállnék könyvben, de a leírások nekem eléggé kevesek kedvcsinálónak, szóval ami olvasta, egy kicsit beszélhetne róla, hogy miről szól. számomra a spoiler sokkal inkább kedvcsináló, mint hogy elvenné azt.

2015. máj. 31. 22:27
 1/2 A kérdező kommentje:
gondolok itt arra, hogy ez most valami zombi apokalipszis, vagy ufó megszállás, vagy mi fene?
2015. máj. 31. 22:37
 2/2 anonim válasza:

Nos, spoilert azért nem írnék, mert a könyv lényegét rontanám el. Pontosabban a sorozatét. :)

A lényeg az, hogy a várost bizonyos okokból elszigetelték a külvilágtól. A külvilágnak is érdeke, hogy a bennlakók benn maradjanak, és a bennlakóknak is érdeke, hogy el legyenek szeparálva a külvilágtól.

Valamint a filmben látott idősíkok is összetettebbek annál, amilyennek látszanak. :)

Jó olvasást! :)

2015. jún. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!